Marketing tips

Hier vind je diverse WordPress-, SEO- & ondernermers-tips die zijn verwerkt in korte handleidingen, stappen of andere vormen om je op weg te helpen met je (online) business.

Follow

Voor als je niet weet waar je moet beginnen met je marketing

"Ik heb geen idee waar ik moet beginnen met mijn online marketing..." ...ik voel me overweldigd door alle mogelijkheden. Dit is een frustratie die ik veel hoor van ondernemers om mij heen rondom marketing: waar begin ik? En zelf trap ik ook vaak genoeg in deze...

Hoe kom ik op nr 1 op google maps

Hoe kom ik op nr 1 op google maps

Download dit werkboek en krijg antwoord in 5 stappen op de vraag: hoe kom ik op nr 1 op google maps?.Veel deelnemers van mijn SEO cursussen hebben alleen dit veranderd en kwamen op deze manier op #1 op Google maps. Het kan het verschil zijn van een stille en rustige...

Netwerk voor ondernemers is zo waardevol!

Netwerk voor ondernemers is zo waardevol!

"Ik dacht: dat kan ik ook!", zei ze vorige week toen ze voor het eerst in het grote bad onderwater door 'het gat' zwom. Al 2,5 jaar zit ze op zwemles. Het was altijd een mega struggle want ze vond het niet leuk. Ze had meestal buikpijn. En ze kwam met blauwe lippen...

Verkopen via je website…

Verkopen via je website…

"Ik verkoop nooit iets via mijn website..." ...alleen maar via mijn DM's op Instagram of via-via. Dit is een frustratie die ik veel hoor om mij heen.Vooral als je een mega gelikte website hebt laten bouwen. Bovendien kost het verkopen via DM's je bakken met tijd en...

Schrijven van een blog met jouw unieke saus

Schrijven van een blog met jouw unieke saus

Een blog schrijven kan iedereen. Echt!Zeker nu er ook ChatGPT op de markt is gekomen. Niks is makkelijker dan blogs eruit rammen aan de lopende band. Alleen... gaat men 'AAN' van jouw blogs? De enige manier dat het schrijven van een blog tot meer sales leidt, is als...

Life coaching niches

Life coaching niches

Er zijn zoveel life coaches dat een niche geen overbodige luxe is. Daarnaast zijn de meeste coaches coach geworden voor een reden. Ze zaten 'vast' op de Zuid-as in een kantoortuin en zijn losgebroken. Dan is hun niche meestal professionals die ook de ambitie hebben om...

Wat zijn leads

Wat zijn leads

Hoor je het woord 'leads' zingen maar heb je geen idee wat ermee wordt bedoeld? Het begrip Leads is eigenlijk vrij algemeen. Sommigen denken bij het woord leads direct aan e-mail adressen. Maar oorspronkelijk waren leads adres gegevens of telefoonnummers. Een lead is...

Eigen bedrijf starten ideeen

Eigen bedrijf starten ideeen

Een eigen bedrijf starten betekent dat je soms al heel veel ideeën hebt maar niet weet welke je moet kiezen. Of dat je niet weet hoe je op ideeën moet komen om je eigen business mee te beginnen. Deze tools die ik met je ga delen, zorgen dat je ideeën krijgt voor je...

Meer klanten aantrekken

Meer klanten aantrekken

"Ik wil meer klanten aantrekken..." een uitspraak die ik jaarlijks zo'n 40x voorbij hoor komen. Zo kwam Ingrid ook ooit bij mij. In die tijd had ze nog maar 1 vestiging en die zat nog niet helemaal vol. Ze was zelf via Google bij mij terecht gekomen en dacht dat ik...

SEO zelf doen

SEO zelf doen

SEO zelf doen is geen appeltje-eitje als je wordt doodgegooid met allemaal technische termen. Maar het kan al heel simpel. Je kunt SEO zelf doen door te starten met slechts je belangrijkste pagina's. Zorg bijvoorbeeld dat je al je producten en diensten een eigen...

Time on page GA4

Time on page GA4

Wat is 'time on page' en waarom is 'time on page' zo belangrijk? In de normale Google Analytics was dit behoorlijk belangrijk en makkelijk te vinden. Wat is 'time on page' Wat is 'time on page'? Time on page betekent dat je weet hoe lang iemand op je pagina is...

website statistieken

website statistieken

Weet jij waar je je website statistieken moet bekijken?Als je dat wel weet, weet je dan ook waar je moet kijken of overweldigen de cijfers/ data /opties je? Om antwoord te geven op de eerste vraag:Weet je niet waar je moet kijken of inloggen voor je website...

This will close in 20 seconds