SEO CURSUS

BETER VINDBAAR IN GOOGLE
MET JE WEBSITE

We get you…

Je hebt veel tijd en geld gestopt in je website,
maar klanten via je website trekken, ho maar…

Je hebt al vaker SEO kennis opgedaan en misschien wel toegepast, maar in de praktijk weet je niet waar je moet beginnen of werkt het gewoon niet. Je weet niet waar het aan ligt en wat er veranderd moet worden.

Het blijft een frustrerende zaak om beter vindbaar te worden in Google.

online seo cursus
online seo cursus

We get you…

Je hebt veel tijd en geld gestopt in je website,
maar cliënten via je website trekken, ho maar…

Je hebt al vaker SEO kennis opgedaan of toegepast, maar in de praktijk weet je niet waar je moet beginnen of werkt het gewoon niet. Je weet niet waar het aan ligt en wat er veranderd moet worden.

Het blijft een frustrerende zaak om beter vindbaar te worden in Google.

Veel voorkomende frustraties die ik hoor van klanten

✓ Ik heb geen idee waarom die ene super slechte concurrent, met lelijke website, altijd bovenaan in Google staat.

✓ Ik ben totaal niet goed met computers, dus ik zal dit wel niet zelf kunnen.

✓ Ik heb gehoord dat ik moet gaan bloggen… maar waarover en waarom eigenlijk?

✓ Ik heb mijn pagina in de Yoast (WordPress) tool ‘groen’ gemaakt. Maar ik komt toch niet hoog in Google.

✓ Ik heb al enige kennis opgedaan maar ik weet totaal niet waar ik moet beginnen.

jouw redding is nabij!
je begrijpt hoe het werkt en leert hoe het wel moet, in deze online seo cursus.

online-seo cursus hoog in-google
online seo cursus coaches therapeuten

Na deze cursus heb ik geen abracadabra-gevoel meer over SEO.

Ik heb er grip op, weet wat ik zou kunnen doen en heb er zelfs zin in! Tip!

Dorien Seegers Coaching 

Online SEO cursus

de modules van de online SEO cursus zetten aan tot actie in het verbeteren van je vindbaarheid

Video gebaseerde lessen 

In de lessen neem ik je, stap voor stap, mee door het SEO optimalisatie proces. Aan het eind ben je volledig klaargestoomd om jouw hele website SEO-proof te maken.

Gratis onderzoekstool

Naast alle andere voordelen krijg je ook gratis toegang tot onderzoekstools. Deze kunnen je helpen om goed onderzoek te doen naar bepaalde keywords en andere benodigdheden, zodat je helemaal bovenaan kunt komen.

Online live advies

Een kwartiertje een op een doornemen met mij als je nog vragen hebt. Of als je voor het VIP pakket kiest dan heb je zelfs een heel uur 1:1 met mij voor al je vragen en ik zal je ook suggesties geven waar je het beste kunt starten.

Bonusses voor WordPress, Wix en Squarespace.

Heb je WordPress, Squarespace of Wix? Dan zit je bij deze online cursus helemaal goed want je wordt bij de hand genomen in de stappen die je het beste kunt nemen voor jou site. 

De online SEO cursus kijkt zo lekker weg dat ik er bijna niet meer mee kon stoppen.  

De basics worden simpel uitgelegd en als je nog verder wilt voor meer pro’s dan kun je die modules ook volgen.
Heel fijn!

Renee K.
Le style Parisien 

 

seo cursus reviews online

De modules van DE SEO cursus 

1. Hoe werkt google? + zoekwoordonderzoek

Met veel voorbeelden leer je hoe je gedegen keyword onderzoek doet

2. Verbeteren van je website voor google

On-page SEO, dus hoe je je pagina’s en blogposts verbetert met veel voorbeelden.

3. 100% traffic groei door je blog

Hoe je effectiever blogt en mensen naar je website trekt

4. Local seo

De local hero worden in jouw regio

5. Social media & SEO

Hoe doe je dat goed?

6. Linkbuilding & statistieken

Zoals de Google webmastertools en Google Analytics

7. Bonusses CMS
(ter waarde van € 99,- )
WordPress, Wix & Squarespaces

Of je nu met WordPress, Wix of Squarespace werkt. Je kunt je website verbeteren voor Google. Met deze bonusses weet je hoe. 

Hoe je leer om beter vindbaar te worden met deze cursus?

In de online leeromgeving vind je meer dan 30 videolessen verdeeld in modules. Het beste kun je wel alle video’s afgaan op volgorde.  Wil je echt direct beginnen Local SEO dan skip je een paar video’s en modules.

vindbaar-worden-cursus-seo
lokaal-beter-vindbaar-worden-cursus-seo
beter vindbaar cursus seo

“Super waardevolle seo cursus.

Marjet geeft hele duidelijke uitleg en maakt SEO zelfs interessant. Ik heb mega veel inspiratie opgedaan voor het generen van content ideeën en dan vanuit zoekwoord oogpunt. Ik ben creatief en eigenlijk helemaal niet analytisch ingesteld, dus ik vond het super waardevol om tools aangereikt te krijgen om hier juist wel eens naar te gaan kijken. Dank voor de leuke cursus Marjet!”

Lian de Groot
Brandfuel

beter-vindbaar-cursus-lokaal-katrien

Basic versie

€ 225,(INCL. 21% btw)

Online SEO cursus in 20+ video lessen

toegang tot online leer omgeving (VOOR 2 maanden)

– 1 korte 1:1 zoom call voor faq en advies (0,25 uur)

– gebruik keyword onderzoekstool  

– 1:1 SEO advies 0,75 uur 

Plus versie
€ 295,-
INCL. 21% btw)

online SEO cursus in 20+ video lessen

toegang tot online leer omgeving (VOOR 4 maanden)

+ 1 korte 1:1 Zoom call voor faq en advies (0,25 uur) (t.w.v. € 80,-)

+ gebruik keyword onderzoekstool (4 mnd)  (t.w.v. € 45,-) 

– 1:1 SEO advies 0,75 uur 

VIP versie
€ 345,-
(INcl. 21% btw)

online SEO cursus in 20+ video lessen

toegang tot online leer omgeving (VOOR ALTIJD)

+ 1 korte 1:1 Zoom call voor faq en advies (0,25 uur) (t.w.v. € 80,-)

+ gebruik keyword onderzoekstool  (6 mnd)  (ter waarde van € 65,-)

+ 1:1 SEO advies van Marjet van 0,75 uur (via Zoom) + voorbereidingen van de beste tips voor jouw site. (t.w.v. € 175,-)

seo cursus online reviews

wij hebben de ‘light’ versie  van de online seo cursus gevolgd en met SUCCES!

we worden goed gevonden en de zaken gaan goed.

studio lucy & claire 

Wat zij zeggen

Paul Loomans van De Stressontknoping

“Echt een goede workshop die basisinzicht geef in SEO”

De cursus is zeer leerzaam en geeft je een goed beeld van de mogelijkheden van SEO. Ik kan ook zeker aanraden dieper met Marjet op de stof in te gaan dmv een privé-sessie.

Caroline Glasbergen

Suzanne Thoene
Van stad naar land

“De SEO online cursus van Marjet is een echte aanrader. Marjet deelt super veel informatie over allerlei aspecten van SEO. Ik had geen idee dat je op zoveel verschillende manieren aan je zichtbaarheid kan werken! Natuurlijk superhandig voor je website, maar ook voor al je social media, zoals LinkedIn en Instagram.
Marjet deelt heel veel tips en tricks die makkelijk uitgelegd worden en voorzien zijn van voorbeelden en video’s. Zo wordt SEO makkelijk en ben ik het zelfs leuk gaan vinden 🙂
Dank je wel Marjet!”

“Door de online SEO cursus van Marjet te doen weet je binnen 1 dag wat SEO inhoudt en wat je er allemaal mee kan doen. Het heeft mij erg geholpen met het opzetten van mijn blog. Nu weet ik welke keywords ik het beste kan gebruiken en hoe ik mijn blogposts kan optimaliseren voor SEO. Hierdoor heb ik meer kliks en wordt mijn blog steeds vaker bezocht. Daarnaast deelt Marjet ook tips over hoe je beter vindbaar wordt op social media waaronder Instagram wat ik super handig vond. Dat is een goede manier om via Instagram nieuwe bezoekers te trekken naar mijn blog en andersom. Bedankt Marjet voor deze handige cursus!”

Mindfulmoms

“In een pressure cooker van 1,5 uur deelde Marjet super bruikbare tips met mij in een privé SEO advies sessie. En met minimale, maar zeer effectieve aanpassingen haalde ik binnen een maand al mijn doelstellingen.”

“Marjet is een hele fijne vrouw die een moeilijke zaak aangenaam weet te maken. Door haar persoonlijke uitleg zijn er voor mijn bedrijf weer nieuwe kansen om te groeien. Mocht je als ondernemer even niet weten wat te doen, dan is dit het moment voor minimalist marketing!”

Sarah

Beauty bewust

online seo cursus reviews

 INSCHRIJVEN & DETAILS ONLINE SEO CURSUS

  • TOEGANG TOT KEYWORD ONDERZOEKSTOOL ZONDER ZELF EEN GOOGLE ADS ACCOUNT AAN TE MAKEN
  • ONLINE MODULES BLIJVEN BESCHIKBAAR AFHANKELIJK VAN HET PAKKET DAT JE HEBT GEKOZEN.
Wat als ik steeds maar de tijd niet vind?

Je moet inderdaad wel tijd maken voor deze online SEO cursus. Het is een investering in je bedrijf of website.

Maar je kunt in minder dan een dag de hele cursus doorlopen. Én ik motiveer je om wel door de cursus heen te lopen door middel van de SEO tips video. Je ziet waar jij het beter kunt doen dan je concurrent. Dan ga ik ook laten zien wat vooral voor jouw website interessant is. Ik tag je als het over jou gaat, dus hou het in de gaten. Meestal krijg je er daardoor zoveel zin in, dat je wel de tijd gaat maken.

Wat heb ik nodig om mee te doen aan de online SEO cursus?

Toegang tot je website zodat je teksten en beelden kunt aanpassen. Het hoeft geen WordPress website te zijn. Verder zal ik Google Analytics en de Search Console (enkele online tools) voor je koppelen aan je website of dit met je webbouwer overleggen. 

Kan ik ook meedoen met deze SEO cursus voor Squarespace of Wix?

Ja, je kunt ook meedoen met Squarespace of Wix, er zitten zelfs extra bonusses bij. Ook met andere CMS systemen dan deze of WordPress is het een aanrader om mee te doen.