online SEO CURSUS

van zoekers naar leads!

Met zo min mogelijk aanpassingen in je site, zoveel mogelijk leads en meer klanten via Google krijgen. Dat is wat je leert met deze online SEO cursus.

Deze online SEO cursus helpt je om eindelijk SEO te begrijpen en je website te optimaliseren.
Geen overweldigende technische termen!

Ontdek hoe jouw website de meest waardevolle marketing tool kan worden voor nieuwe klanten!

SEO hoeft niet gecompliceerd te zijn of je in totale overwhelm te brengen, en het optimaliseren van je website betekent ook niet dat je een SEO-bureau moet inhuren voor duizenden euro’s. Stel je voor dat jouw ideale klanten JOU vinden… met slechts enkele aanpassingen in je website!

Dat gaan we doen in deze SEO cursus
(inclusief een video met persoonlijke tips van mij voor jouw website erbij)!

online seo cursus coaches therapeuten

Na deze SEO cursus heb ik geen abracadabra-gevoel meer over zoekmachine optimalisatie.

Ik heb er grip op, weet wat ik zou kunnen doen en heb er zelfs zin in! Tip!

Dorien Seegers Coaching 

De modules van DE online SEO cursus 

1. Hoe werkt google? + zoekwoordonderzoek

Met veel voorbeelden leer je hoe je gedegen keyword onderzoek doet

2. Verbeteren van je website voor google

On-page SEO, dus hoe je je pagina’s en blogposts verbetert met veel voorbeelden.

3. 100% traffic groei door je blog

Hoe je effectiever blogt en mensen naar je website trekt

4. Local seo

Word vindbaar in je stad of regio met jouw diensten of producten.

5. Social media & SEO

Hoe kan je op social media beter vindbaar worden. Én hoe kun je via social media beter vindbaar worden in Google.

6. Linkbuilding & statistieken

Zoals de Google webmastertools en Google Analytics

7. Bonusses CMS
(ter waarde van € 99,- )
WordPress, Wix & Squarespaces

Of je nu met WordPress, Wix of Squarespace werkt. Je kunt je website verbeteren voor Google. Met deze bonusses weet je hoe. 

“De online SEO cursus kijkt zo lekker weg dat ik er bijna niet meer mee kon stoppen.  

De basics worden simpel uitgelegd en als je nog verder wilt voor meer pro’s dan kun je die modules ook volgen.
Heel fijn!

Renee K.
Le style Parisien 

 

seo cursus reviews online

Hoe je leerT om beter vindbaar te worden met deze cursus?

In de online leeromgeving vind je meer dan 30 videolessen verdeeld in modules. Het beste kun je wel alle video’s afgaan op volgorde.  Wil je echt direct beginnen Local SEO dan skip je een paar video’s en modules.

vindbaar-worden-cursus-seo
lokaal-beter-vindbaar-worden-cursus-seo
beter vindbaar cursus seo

“Super waardevolle seo cursus.

Marjet geeft hele duidelijke uitleg en maakt SEO zelfs interessant. Ik heb mega veel inspiratie opgedaan voor het generen van content ideeën en dan vanuit zoekwoord oogpunt. Ik ben creatief en eigenlijk helemaal niet analytisch ingesteld, dus ik vond het super waardevol om tools aangereikt te krijgen om hier juist wel eens naar te gaan kijken. Dank voor de leuke cursus Marjet!”

Lian de Groot
Brandfuel

beter-vindbaar-cursus-lokaal-katrien

Basic versie

€ 125

excl. 21% btw

Online SEO cursus in 6 modules (20+ video lessen)

toegang tot online leeromgeving (VOOR 4 maanden)

Uitleg over SEO in WordPress, Wix en Squarespace

– 1 video met mijn advies speciaal voor jouw website 

+ gebruik Google Adwords keyword onderzoekstool (2 mnd)  (t.w.v. € 38,- p.mnd) 

Betalen in termijnen is mogelijk (2x € 62,50)

Plus versie
€ 295,-
excL. 21% btw)

online SEO cursus in 20+ video lessen

toegang tot online leeromgeving (VOOR 6 maanden)

Uitleg over SEO in WordPress, Wix en Squarespace

+ 1 korte 1:1 Zoom call voor faq en advies (0,25 uur) (t.w.v. € 80,-)

+ gebruik Google Adwords keyword onderzoekstool (2 mnd)  (t.w.v. € 38,- p.mnd)

seo cursus online reviews

wij hebben de BASIC versie  van de online seo cursus gevolgd en met SUCCES!

we worden goed gevonden en de zaken gaan goed.

studio lucy & claire 

business mentor helderheid

Wie ben ik?

Ik ben Marjet Wullink. Inmiddels 13 jaar ondernemer en al 16 jaar in de ban van SEO.

Tijdens mijn werk als eerste online marketeer bij Weekbladpers Tijdschriften (denk Happinez, Psychologie Magazine, Vrij Nederland, Opzij, Yoga Magazine en JM ouders)  ontdekte ik de magie van SEO. Dat wilde ik aan meer mensen laten zien. Zo ben ik begonnen met mijn eigen onderneming en het geven van live groeps- en 1:1 SEO sessies.

Als kind was ik altijd al gek van de computer. En tijdens mijn studententijd bouwde ik mijn eerste website in HTML. Na een webdevelopment opleiding was ik klaar om te starten als ondernemer.

Mijn doel is om jou ook enthousiast te maken voor SEO en zo hoog in Google te scoren en hierdoor meer leads te genereren en sales!

 

Geef jouw bedrijf de zichtbaarheid die het verdient!

Online SEO cursus

de modules van de online SEO cursus zetten aan tot actie in het verbeteren van je vindbaarheid

Video gebaseerde lessen 

In de lessen neem ik je, stap voor stap, mee door het SEO optimalisatie proces. Aan het eind ben je volledig klaargestoomd om jouw hele website SEO-proof te maken.

Gratis onderzoekstool

Naast alle andere voordelen krijg je ook gratis toegang tot onderzoekstools. Deze kunnen je helpen om goed onderzoek te doen naar bepaalde keywords en andere benodigdheden, zodat je helemaal bovenaan kunt komen.

Online live advies

Een kwartiertje een op een doornemen met mij als je nog vragen hebt. Of als je voor het VIP pakket kiest dan heb je zelfs een heel uur 1:1 met mij voor al je vragen en ik zal je ook suggesties geven waar je het beste kunt starten.

Bonusses voor WordPress, Wix en Squarespace.

Heb je WordPress, Squarespace of Wix? Dan zit je bij deze online cursus helemaal goed want je wordt bij de hand genomen in de stappen die je het beste kunt nemen voor jou site. 

Wat zij zeggen

Paul Loomans van De Stressontknoping

“Echt een goede workshop die basisinzicht geef in SEO”

De cursus is zeer leerzaam en geeft je een goed beeld van de mogelijkheden van SEO. Ik kan ook zeker aanraden dieper met Marjet op de stof in te gaan dmv een privé-sessie.

Caroline Glasbergen

Suzanne Thoene
Van stad naar land

“De SEO online cursus van Marjet is een echte aanrader. Marjet deelt super veel informatie over allerlei aspecten van SEO. Ik had geen idee dat je op zoveel verschillende manieren aan je zichtbaarheid kan werken! Natuurlijk superhandig voor je website, maar ook voor al je social media, zoals LinkedIn en Instagram.
Marjet deelt heel veel tips en tricks die makkelijk uitgelegd worden en voorzien zijn van voorbeelden en video’s. Zo wordt SEO makkelijk en ben ik het zelfs leuk gaan vinden 🙂
Dank je wel Marjet!”

“Door de online SEO cursus van Marjet te doen weet je binnen 1 dag wat SEO inhoudt en wat je er allemaal mee kan doen. Het heeft mij erg geholpen met het opzetten van mijn blog. Nu weet ik welke keywords ik het beste kan gebruiken en hoe ik mijn blogposts kan optimaliseren voor SEO. Hierdoor heb ik meer kliks en wordt mijn blog steeds vaker bezocht. Daarnaast deelt Marjet ook tips over hoe je beter vindbaar wordt op social media waaronder Instagram wat ik super handig vond. Dat is een goede manier om via Instagram nieuwe bezoekers te trekken naar mijn blog en andersom. Bedankt Marjet voor deze handige cursus!”

Mindfulmoms

“In een pressure cooker van 1,5 uur deelde Marjet super bruikbare tips met mij in een privé SEO advies sessie. En met minimale, maar zeer effectieve aanpassingen haalde ik binnen een maand al mijn doelstellingen.”

“Marjet is een hele fijne vrouw die een moeilijke zaak aangenaam weet te maken. Door haar persoonlijke uitleg zijn er voor mijn bedrijf weer nieuwe kansen om te groeien. Mocht je als ondernemer even niet weten wat te doen, dan is dit het moment voor minimalist marketing!”

Sarah

Beauty bewust

online seo cursus reviews

 INSCHRIJVEN & DETAILS ONLINE SEO CURSUS

  • TOEGANG TOT KEYWORD ONDERZOEKSTOOL ZONDER ZELF EEN GOOGLE ADS ACCOUNT AAN TE MAKEN
  • ONLINE MODULES BLIJVEN BESCHIKBAAR AFHANKELIJK VAN HET PAKKET DAT JE HEBT GEKOZEN.
Wat als ik steeds maar de tijd niet vind?

Zoals Renee als aangeeft werkt de cursus eigenlijk verslavend, dus begin gewoon. En je zult zien dat je aan slechts enkele video’s al genoeg hebt om wijzigingen in je site door te voeren die alles gaan veranderen voor je marketing.

Wil je de hele cursus doornemen, dan ben je wel zo’n 8 uur zoet. Maar niet alle video’s zijn voor jou toepasbaar dus als je er 2 uur de tijd voor neemt. En je past enkele aanbevelingen door in je site. Dan zal dit je al maandelijks 10x meer verkeer opleveren via Google.

Wat heb ik nodig om mee te doen aan de online SEO cursus?

Toegang tot je website zodat je teksten en beelden kunt aanpassen. Het hoeft geen WordPress website te zijn. Verder zal ik Google Analytics en de Search Console (enkele online tools) voor je koppelen aan je website of dit met je webbouwer overleggen. 

Kan ik ook meedoen met deze SEO cursus voor Squarespace of Wix?

Ja, je kunt ook meedoen met Squarespace of Wix, er zitten zelfs extra bonusses bij. Ook met andere CMS systemen dan deze of WordPress is het een aanrader om mee te doen.