Marketing- & business mentor

about

business mentor marketing ondernemers trainers coaches therapeuten

HOE IK EEN BUSINESS MENTOR BEN GEWORDEN

Ik groeide op met twee ouders als ondernemers. Ik zag vooral waar ze het allemaal niet goed deden. Teveel nieuwe ideeen verzinnen, niet genoeg geld vragen en altijd aan het werk.

Maar wat ik vaak voor lief nam, was dat ze er enorm van genoten. En nu.. nu hoeven ze niet meer te werken. Ze kunnen doen wat ze willen. Dus zo slecht hebben ze het nog niet gedaan, ondanks mijn kritische blik.

Na mijn studie bedrijfskunde en kunstbeleid aan de Rijks Universiteit van Groningen, vertrok ik naar Amsterdam. Daar werkte ik voor Vrij Nederland, Psychologie Magazine, Yoga Magazine, J/M ouders en Happinez als online marketeer. De eerste online marketeer die er was. Ondertussen volgde ik in deeltijd een opleiding webdesign en -development.

Ik ontdekte dat ik SEO erg leuk vond en gaf alle marketeers van de bladen hier les in. Dat wilde ik wel voor mezelf gaan doen. Zo trok ik de stoute schoenen aan begon ik in 2010 mijn eigen onderneming (destijds Bureau Bold genaamd) met WordPress websites bouwen en SEO cursussen geven.

Ik leerde zoveel over het ondernemerschap, over wat wel werkt en niet. Wat wel bij iemand past en wat niet. Bovendien volgde ik nog een Aura touch opleiding en Reiki cursussen waardoor ik nog beter mijn mentoring rol kan innemen.

Aangezien ik mijzelf graag persoonlijk ontwikkel, heb ik mijn niche als business mentor gericht op trainers, therapeuten en coaches. Ik kan mij goed inleven in hun doelgroep. Dat helpt als je hun problemen tot in de details wilt uitzoeken.

Als business mentor help ik je graag duurzaam groeien. Met kleine stappen vooruit wat lang doorwerkt.

“Jij als business mentor? Ik vind jou een prettig persoon om zakelijk mee te sparren.

No nonsense, to the point. Ik weet dat ik bij jou ook met vragen terecht kan over:
a.      Mijn prijsbeleid
b.      Mijn mailings via mailchimp
c.      Wat ik moet doen via Linkedin
d.      Beter vindbaar in Google en leads genereren

daarom kom ik graag weer bij je terug”

Coen Jutte

Wil je een business mentor die jou duurzaam laat groeien?

Meld je aan voor STAND OUT en we kijken hoe we jouw business lichter kunnen maken. We doen onder andere het volgende:

1. Een superniche creeeren

Jouw waardes, werkwijze en doelgroep komt hierin terug. Het is een startpunt van waaruit we werken om je marketing, content en SEO strategie op te zetten.

Je kunt nu ook al meteen starten met je SUPERNICHE door alvast de kernwaarden test te doen.

2. blogs verzinnen, schrijven en goed vindbaar maken.

We kijken naar welke blogs de meeste potentie hebben en  wat we hieraan kunnen verbeteren om deze nog beter vindbaar te laten worden. Heb je op jouw website geen blogjes maar wel andere teksten kunnen we ook hier naar kijken.

3. diensten- of productpagina’s SEO proof en conversie gerichter maken

Een redesign van je diensten of product pagina’s voor een betere conversie én beter vindbaar worden. Soms is het nodig dat er zelfs een hele nieuwe dienst wordt gemaakt of juist een dienst verdwijnt. 

4. Local SEO verbeteren

Voor veel services willen mensen in elk geval het gevoel hebben dat je iemand zo op kunt zoeken. Daarom alleen al zijn klanten vaak op zoek naar lokale services of producten.

5. Strategisch online marketing 

Als business mentor krijg je van mij feedback op je huidige marketing strategie. Ik help je dan met creatieve en strategische oplossingen die we ook nog voor je uitvoeren.

6. Meetbaar maken

Vantevoren kijken wij naar je statistieken en als je deze nog niet hebt, dan richten we het voor je in. Als eerste zal dit Google Analytics zijn, maar ook de Search Console zodat we kunnen zien op welke posities je goed scoort.

7. Onderhoud van je WordPress website

Niet alleen de updates en backups maar ook het aanpassen van tekst, beeld en styling nemen we van je over. Daarnaast is een goede menustructuur  belangrijk voor de navigatie van jouw website. We geven je advies over wat handig is voor jouw services of producten qua indeling en of er eventueel pagina’s bij kunnen of verwijdert kunnen worden.

“Meer dan 100% groei doordat we marjet als marketing mentor hebben ingeschakeld! “

En dat voor een evenementen bureau in Corona-tijd. 
Doordat marjet tijdens de eerste lockdown als een speer ons bedrijf naar een online evenementen bureau heeft getransformeerd. Konden we aan het eind van het jaar de aanvragen bijna niet meer aan. We moesten zelfs ‘nee’ verkopen. 

Liesbeth Swarts – More Balls Than Most

Als marketing- en business mentor is het mijn doel om jouw onderneming zo duurzaam mogelijk te laten groeien. Én dat niet alleen je onderneming groeit maar jijzelf ook met zelfkennis en meer kennis over marketing en business. Daarom werken we samen in een persoonlijk plan. Daarbij kun je dingen aan ons overlaten of vragen om uitleg en hulp om het zelf te kunnen.

Business mentor voor groei en versimpeling

Als business mentor sta ik voor groei en versimpeling. Deze twee gaan hand in hand dus dat is fijn. In mijn custom maandpakketten werk ik 1:1 met je en sommige dingen die je liever niet zelf wilt doen, doen we samen met mijn team. Het business mentoring wordt altijd door mij gegeven, maar sommige andere hands-on werkzaamheden worden door teamleden opgepakt.

 

GET YOUR SEO SH*T TOGETHER MET DEZE SEO PLANNER

seo planner boek

This will close in 20 seconds