business mentor marketing ondernemers trainers coaches therapeuten

BUSINESS MENTOR OF MARKETING COACH

Yup, dat is hoe klanten mij noemen. Zelf gaf ik me deze naam niet direct, toen ik 13 jaar gelden startte met ondernemen.

Ik groeide op met twee ouders als ondernemers. Ik zag vooral waar ze het allemaal niet goed deden. Teveel nieuwe ideeen verzinnen, niet genoeg geld vragen en altijd aan het werk.

Maar wat ik vaak voor lief nam, was dat ze er enorm van genoten. En nu.. nu hoeven ze niet meer te werken. Dus zo slecht hebben ze het nog niet gedaan, ondanks mijn kritische blik.

Na mijn studie bedrijfskunde en kunstbeleid aan de Rijks Universiteit van Groningen, vertrok ik naar Amsterdam. Daar werkte ik voor Vrij Nederland, Psychologie Magazine, Yoga Magazine, J/M ouders en Happinez als online marketeer. De eerste online marketeer van de uitgeverij. Ondertussen volgde ik in deeltijd een opleiding webdesign en -development.

Ik ontdekte dat ik SEO erg leuk vond en gaf alle marketeers van de bladen hier les in. Dat wilde ik wel voor mezelf gaan doen. Zo trok ik de stoute schoenen aan begon ik in 2010 mijn eigen onderneming (destijds Bureau Bold genaamd) met WordPress websites bouwen en SEO cursussen geven.

Ik leerde zoveel over het ondernemerschap, over wat wel werkt en niet. Wat wel bij iemand past en wat niet. Bovendien volgde ik nog een Aura touch opleiding en Reiki cursussen waardoor ik nog beter mijn mentoring rol kan innemen.

Aangezien ik mijzelf graag persoonlijk ontwikkel, heb ik mijn niche als business mentor gericht op trainers, therapeuten en coaches. Ik kan mij goed inleven in hun doelgroep. Dat helpt als je hun problemen tot in de details wilt uitzoeken.

Als business mentor help ik je graag duurzaam groeien naar de 100k per jaar. 

“Jij als business mentor? Ik vind jou een prettig persoon om zakelijk mee te sparren.

No nonsense, to the point. Ik weet dat ik bij jou ook met vragen terecht kan over:
a.      Mijn prijsbeleid
b.      Mijn mailings via mailchimp
c.      Wat ik moet doen via Linkedin
d.      Beter vindbaar in Google en leads genereren

daarom kom ik graag weer bij je terug”

Coen Jutte

Wil je een business mentor die jou duurzaam laat groeien naar de 100k per jaar? 

“Meer dan 100% groei doordat we marjet als marketing mentor hebben ingeschakeld! “

En dat voor een evenementen bureau in Corona-tijd. 
Doordat marjet tijdens de eerste lockdown als een speer ons bedrijf naar een online evenementen bureau heeft getransformeerd. Konden we aan het eind van het jaar de aanvragen bijna niet meer aan. We moesten zelfs ‘nee’ verkopen. 

Liesbeth Swarts – More Balls Than Most

Als marketing- en business mentor is het mijn doel om jouw onderneming zo duurzaam mogelijk te laten groeien. Én dat niet alleen je onderneming groeit maar jijzelf ook met zelfkennis en meer kennis over marketing en business. Daarom werken we samen in een persoonlijk plan. Daarbij kun je dingen aan ons overlaten of vragen om uitleg en hulp om het zelf te kunnen.

Business mentor voor groei en versimpeling

Als business mentor sta ik voor groei en versimpeling. Deze twee gaan hand in hand dus dat is fijn. In mijn custom maandpakketten werk ik 1:1 met je en sommige dingen die je liever niet zelf wilt doen, doen we samen met mijn team. Het business mentoring wordt altijd door mij gegeven, maar sommige andere hands-on werkzaamheden worden door teamleden opgepakt.