Marketing & business mentor 

about

Onze online marketing approach
is gericht op  sustainability & collaboration 

N

We bedenken een online marketing strategie die lang meegaat. Geen korte advertentie campagnes maar duurzaam opbouwen van relaties met je doelgroep 

we werken samen met onze opdrachtgevers. Als je alles uit handen wilt geven, dan ben je bij ons niet aan het juiste adres. WE hebben gemerkt dat we alleen goede resultaten behalen als we goed communiceren/ samenwerken.

We gebruiken alle kennis en content die je al in huis hebt op meerdere manieren. We upcyclen het op creatieve manier. Repurposing content.

we zorgen ervoor dat jong talent wordt opgeleid met een goede basis aan online marketing kennis en vol vertrouwen.

Marjet
Founder & senior marketeer

SEO, Webdevelopment &
Creative Strategy

Matina

Matina
Content marketeer 

 

carmen

Carmen
Stagiair

 

Julia
Junior content marketeer

Loukie
Creative

Judith
Creative
Operations & support

WordPress / Technisch team

Liesbeth
WordPress specialist

Jasper
Webdeveloper

“Meer dan 100% groei doordat we Minimalist Marketing hebben ingeschakeld! “

En dat voor een evenementen bureau in Corona-tijd. 
Doordat het team tijdens de eerste lockdown als een speer ons bedrijf naar een online evenementen bureau heeft getransformeerd. Konden we aan het eind van het jaar de aanvragen bijna niet meer aan. We moesten zelfs ‘nee’ verkopen. 

Liesbeth Swarts – More Balls Than Most

Wil jij j(ulli)e marketing taken lichter maken

Laat ons jullie creativiteit boosten en tegelijkertijd een duurzamere marketing opzetten. Stel je eigen pakket samen met o.a.:

1. blogs verzinnen, schrijven en goed vindbaar maken.

We kijken naar welke blogs de meeste potentie hebben en  wat we hieraan kunnen verbeteren om deze nog beter vindbaar te laten worden. Heb je op jouw website geen blogjes maar wel andere teksten kunnen we ook hier naar kijken.

2. diensten- of productpagina’s conversie gerichter maken

Redesignen van je landingspagina’s voor het bevorderen van de conversie.

3. Local SEO verbeteren

Voor veel services willen mensen in elk geval het gevoel hebben dat je iemand zo op kunt zoeken. Daarom alleen al zijn klanten vaak op zoek naar lokale services of producten.

4. Strategisch online marketing 

Je zult altijd onze feedback krijgen op je huidige marketing strategie. We kunnen je dan helpen met creatieve en strategische oplossingen die we ook nog voor je uitvoeren.

5. Meetbaar maken

Vantevoren kijken wij naar je statistieken en als je deze nog niet hebt, dan richten we het voor je in. Als eerste zal dit Google Analytics zijn, maar ook de Search Console zodat we kunnen zien op welke posities je goed scoort.

6. Onderhoud van je WordPress website

Niet alleen de updates en backups maar ook het aanpassen van tekst, beeld en styling nemen we van je over. Daarnaast is een goede menustructuur  belangrijk voor de navigatie van jouw website. We geven je advies over wat handig is voor jouw services of producten qua indeling en of er eventueel pagina’s bij kunnen of verwijdert kunnen worden.

7. (web)design 

DTP werkzaamheden, een powerpoint presentatie vormgeven of met code je website een nieuw design geven.