ONLINE MARKETING / SEO STAGIAIR
Amsterdam (west/Centrum)
Feb-juni 2020

Voor Minimalist Marketing zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair.  Wil je ons helpen om samen geweldige producten neer te zetten met veel plezier? Solliciteer dan met een cv en korte motivatie en stuur naar marjet@minimalistmarketing.nl

 

Werkzaamheden

 • SEO leren en feedback op cursussen geven
 • blogs schrijven
 • project planning
 • Handleidingen bijwerken
 • Helpen bij cursussen
 • Video’s (leren) monteren

 

Gewenste profiel

 • Sociaal vaardig
 • Photoshop (wenselijk)
 • Nederlandse taal machtig (foutloos)
 • Engelse taal machtig
 • HBO of WO niveau
 Wat bieden wij

 • SEO kennis
 • Social Media kennis
 • WordPress kennis
 • Meedoen aan workshops
 • Ondernemerskennis
 • Gezellige werkplek in Amsterdam (centrum/west)

Stuur je CV en motivatie naar marjet@minimalistmarketing.nl

Tijdens mijn beroepsoriënterende stage heb ik in de praktijk kunnen leren waar mijn opleiding nou eigenlijk over gaat. Marjet nam namelijk veel tijd om mij alles uit te leggen over WordPress, SEO en andere projecten waar zij mee bezig was omtrent online marketing. Hierdoor kon ik na een tijdje goed zelfstandig aan de slag en kreeg ik verantwoordelijke taken op mij. Ik voelde mij hierdoor een volwaardige medewerker die bij alles betrokken werd. En niet geheel onbelangrijk, er hangt een goede werksfeer. Als ik met vragen zat, kon ik die altijd stellen aan Marjet. De stage bij Bureau Bold heeft mij geleerd om kritisch naar mijn eigen werk te kijken, zelfstandig te werken en hoe online marketing werkt. Na mijn stage is het contact met Marjet gebleven en heb ik nog een tijdje voor haar gewerkt. Maar ook als ik nu met vragen zit over SEO, is zij altijd bereid om  mij te helpen. Kortom een top stageplek!

Judith van Fraeijenhove

Stage lopen bij Bureau Bold vond ik super leerzaam en gezellig. Ik heb hier veel geleerd over SEO en het bewerken van WordPress websites. Er was ruimte voor de ontwikkeling van mijn vaardigheden en daarin werd ik goed begeleid door Marjet. Het leuke is dat je een grote diversiteit aan werkzaamheden hebt waardoor het nooit saai is. Er heerst een fijne werksfeer en na afloop van je stage krijg je af en toe nog klussen ook!

Eva van Dorpel

Tijdens mijn stage bij Marjet kreeg ik de kans om mij te ontwikkelen op het gebied van SEO, WordPress, bloggen en social media.
Ook gaf de stage een goede indruk van wat er komt kijken bij het ondernemerschap.
Van de administratie tot het opzetten van nieuwe concepten en cursussen voor Bureau Bold.
Als bonus is Marjet een goede sparringspartner die met mij meekeek naar mijn eigen ambities.
Lieanne Piet