Online Marketing Stage Amsterdam centrum west

ONLINE MARKETING / SEO STAGIAIR
Amsterdam (west/Centrum)
stage min. 3 maanden

Voor Minimalist Marketing zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair.  Wil je ons helpen om samen geweldige producten neer te zetten met veel plezier? Solliciteer dan met een cv en korte motivatie en stuur naar sharissa@minimalistmarketing.nl

De stagevergoeding is afhankelijk van het aantal uren per week en de duur van de stage (hoe langer, hoe meer je kunt betekenen), en je ervaring maar minimaal € 200,- per maand bij een fulltime stage.

 

Werkzaamheden

 • SEO leren en feedback op cursussen geven
 • blogs schrijven
 • project planning
 • Handleidingen bijwerken
 • Helpen bij cursussen en events
 • Video’s (leren) monteren

Gewenst profiel

 • Sociaal vaardig
 • Photoshop (wenselijk)
 • Nederlandse taal machtig (foutloos)
 • Engelse taal machtig
 • HBO of WO niveau

Tijdens mijn stage periode heb ik veel geleerd over WordPress, SEO en Divi builder. Marjet neemt echt de tijd om je het goed uit te leggen en is altijd bereid om je te helpen als je het niet snapt. Ze geeft je ook de ruimte om mee te denken over nieuwe ideeën/projecten. Ze is oprecht geïnteresseerd in jouw mening. Verder is er altijd een gezellige sfeer op kantoor. Ik heb een hele fijne tijd daar gehad. Ik kan iedereen deze stageplek aanbevelen!

Julia Lutgens

Tijdens mijn stage bij Marjet kreeg ik de kans om mij te ontwikkelen op het gebied van SEO, WordPress, bloggen en social media.
Ook gaf de stage een goede indruk van wat er komt kijken bij het ondernemerschap.
Van de administratie tot het opzetten van nieuwe concepten en cursussen voor Minimalist Marketing.
Als bonus is Marjet een goede sparringspartner die met mij meekeek naar mijn eigen ambities.
Lieanne Piet

 Wat bieden wij

 • SEO kennis
 • Social Media kennis
 • WordPress kennis
 • Meedoen aan workshops
 • Ondernemerskennis
 • Gezellige werkplek in Amsterdam (centrum/west)

Stuur je CV en motivatie naar marjet@minimalistmarketing.nl

Wat heb ik een ontzettend leuke en leerzame stageperiode gehad bij Minimalist Marketing. Marjet heeft mij erg veel geleerd over SEO, marketing en het bedrijfsleven dankzij haar fijne persoonlijke begeleiding. Ze zorgde ervoor dat ik mij thuis voelde binnen haar bedrijf en er hing een gezellige sfeer. Ik kon haar altijd alles vragen, ze nam de tijd voor een fijn gesprek. Daarnaast gaf ze mij steeds meer verantwoordelijkheid en daarmee ook vertrouwen. 

Ik werd niet alleen betrokken bij het schrijven van teksten en verbeteren van websites, maar Marjet nam me ook mee naar afspraken met klanten en ik mocht helpen met het organiseren van SEO cursussen. En daarnaast leerde ze mij om kritisch te zijn en altijd op mijn gevoel af te gaan. Dit was een heel leerzaam proces waar ik haar nog steeds dankbaar voor ben. Al met al een super leuke, interessante stageplaats, ik kan het iedereen aanraden!

Claire Geuijen

Tijdens mijn beroepsoriënterende stage heb ik in de praktijk kunnen leren waar mijn opleiding nou eigenlijk over gaat. Marjet nam namelijk veel tijd om mij alles uit te leggen over WordPress, SEO en andere projecten waar zij mee bezig was omtrent online marketing. Hierdoor kon ik na een tijdje goed zelfstandig aan de slag en kreeg ik verantwoordelijke taken op mij. Ik voelde mij hierdoor een volwaardige medewerker die bij alles betrokken werd. En niet geheel onbelangrijk, er hangt een goede werksfeer. Als ik met vragen zat, kon ik die altijd stellen aan Marjet. De stage heeft mij geleerd om kritisch naar mijn eigen werk te kijken, zelfstandig te werken en hoe online marketing werkt. Na mijn stage is het contact met Marjet gebleven en heb ik nog een tijdje voor haar gewerkt. Maar ook als ik nu met vragen zit over SEO, is zij altijd bereid om  mij te helpen. Kortom een top stageplek!

Judith van Fraeijenhove

Stage lopen bij Minimalist Marketing vond ik super leerzaam en gezellig. Ik heb hier veel geleerd over SEO en het bewerken van WordPress websites. Er was ruimte voor de ontwikkeling van mijn vaardigheden en daarin werd ik goed begeleid door Marjet. Het leuke is dat je een grote diversiteit aan werkzaamheden hebt waardoor het nooit saai is. Er heerst een fijne werksfeer en na afloop van je stage krijg je af en toe nog klussen ook!

Eva van Dorpel