Een startende ondernemer is natuurlijk net begonnen en er zijn dan vast wel een aantal dingen die je cadeau kan geven. Met deze cadeau startende ondernemer tips wordt kan jouw vriend(in) of collega een goede start maken aan zijn/haar eigen bedrijf.

  • Opbergen met miscellaneaous:
    Bij Miscellaneaous vind je veel leuke opberg bakjes in verschillende soorten en maten. Leuk om te geven als iemand net een nieuw kantoor heeft of thuis heel veel spullen heeft. Bekijk hier het hele assortiment.
  • Boeken voor ondernemers:
    Als beginnende ondernemer ben je natuurlijk nog aan het leren. Hierbij is het ook leuk om een boek over ondernemen te geven. Hiermee leren ze nog meer over ondernemen en zal de onderneming steeds beter verlopen. Lees hier welke inspirerende boeken passen bij startende ondernemers.

Cadeau startende ondernemer

Cadeautjes met een klein prijsje

Verder zijn er nog een aantal leuke kleine dingen die je cadeau kan geven aan een startende ondernemer. Zo drinkt bijna iedereen wel koffie of thee dus is het leuk om een unieke koffiemok te geven. Ook leuk om te geven, nu we veel thuis moeten werken is een bureauplantje om het een beetje op te fleuren. En om bij het bureau te blijven is een laptophouder ook heel handig zowel voor op het kantoor en thuis!

 

 

seo

Hi, ik ben Marjet,

Jij verdient het om op een simpele manier je marketing te doen. Dat begint allemaal bij iets wat al van nature goed werkt. Vanuit jouw unieke kracht, opdrachten of cliënten krijgen. Daar werken we aan tijdens de SEO cursus. Op 21 maart is de volgende live SEO cursus in Amsterdam.

This will close in 20 seconds