Een startende ondernemer is natuurlijk net begonnen en er zijn dan vast wel een aantal dingen die je cadeau kan geven. Met deze cadeau startende ondernemer tips wordt kan jouw vriend(in) of collega een goede start maken aan zijn/haar eigen bedrijf.

  • Online SEO cursus – handig als cadeau startende ondernemer:
    Als startende ondernemer is het ook belangrijk dat je SEO op orde is. Hierdoor wordt jouw bedrijf namelijk nog beter vindbaar. Een leuk idee om dus cadeau te doen is mijn online SEO cursus. In deze cursus leer je alles dat je moet weten rondom SEO. Lees hier verder voor meer informatie over de cursus.
  • Opbergen met miscellaneaous:
    Bij Miscellaneaous vind je veel leuke opberg bakjes in verschillende soorten en maten. Leuk om te geven als iemand net een nieuw kantoor heeft of thuis heel veel spullen heeft. Bekijk hier het hele assortiment.
  • Boeken voor ondernemers:
    Als beginnende ondernemer ben je natuurlijk nog aan het leren. Hierbij is het ook leuk om een boek over ondernemen te geven. Hiermee leren ze nog meer over ondernemen en zal de onderneming steeds beter verlopen. Lees hier welke inspirerende boeken passen bij startende ondernemers.

Cadeau startende ondernemer

Cadeautjes met een klein prijsje

Verder zijn er nog een aantal leuke kleine dingen die je cadeau kan geven aan een startende ondernemer. Zo drinkt bijna iedereen wel koffie of thee dus is het leuk om een unieke koffiemok te geven. Ook leuk om te geven, nu we veel thuis moeten werken is een bureauplantje om het een beetje op te fleuren. En om bij het bureau te blijven is een laptophouder ook heel handig zowel voor op het kantoor en thuis!