SEO COPYWRITING

Waardevolle content voor jouw organisatie.

seo-copywriting-logos
seo copywriting ahrend
seo copywriting nonons
seo copywriting seo proof gispen
copywriting seo proof

WaT is seo copywriting

Dit zijn wervende teksten waarbij we gebruik maken van longtail keywords. Door deze op de goede plekken te plaatsen, word je beter vindbaar en ga je organisch hoog scoren in Google.

Zo kun je jouw website helemaal SEO proof maken, zonder dat je er verder over na hoeft te denken.

Wij kunnen ook het keyword onderzoek vooraf van je overnemen. Schrijf je liever zelf je copy? We kunnen deze dan altijd achteraf optimaliseren

seo copywriter matina
seo copywriting seo proof

Met SEO copywriting bouw je aan Duurzame marketing omdat je

✓  .. boven je concurrenten in Google komt te staan en die positie ook niet snel verliest

✓ .. de juiste en prikkelende informatie geeft, over jouw producten en/of diensten

✓ .. meer leads genereert door goede sales georiënteerde copywriting

✓ .. je een SEO format krijgt van punten die je kunt toepassen voor verbeteringen voor al je pagina’s.

 

SEO Copywriting

Hoe we te werk gaan

keywords

Goede copy begint met een goede keyword-set. Een keyword-set die gebaseerd is op de zoekintentie van jouw doelgroep. Hier doen we onderzoek naar en verwerken uiteindelijk de zoekwoorden op een natuurlijke manier in de tekst. De tekst is dan niet alleen SEO-proof, maar ook nog steeds goed leesbaar.

Creative SEO copywriting

Geen saaie teksten met stuffed keywords, maar elegante teksten met een creatieve en commerciële inslag. Net wat past binnen jouw business! 

Implementatie & techniek

Maar SEO Copywriting gaat verder dan dat. We kijken ook naar de techniek op jouw webpagina’s en doen verbeteringen, waar nodig. Je kan hierbij denken aan de url, meta, het beeld en toevoegingen van custom HTML-elementen. We kunnen alle tekst er voor je inzetten, maar dit kun je ook zelf doen op basis van onze voorzet. Je kunt ook een SEO format ontvangen voor je pagina’s om zelf goed aan de slag te gaan.

Before and after reports

Je wilt natuurlijk resultaten zien! Daarom krijg je een rapport waarin je kan zien hoe de pagina er op het moment voor staat en hoe dat is nadat we de optimalisatie hebben doorgevoerd.

“Sinds ik met Marjet werk zijn de kliks, op voor mijn doelgroep (en daarmee mijn business) belangrijke onderwerpen, meer dan verdubbeld.”

Ik merk dit ook aan het aantal mensen dat contact met mij opneemt. Werken met Marjet is ontzettend fijn! Ze heeft aan een half woord genoeg, ze begrijpt precies wat voor mij en mijn bedrijf belangrijk is en komt proactief met goed advies. Ik hoop nog lang met Marjet samen te werken.”

Denise Boon
Orthomoleculair darmspecialist

 

seo cursus reviews online
seo cursus online reviews

“We zijn super enthousiast!”

“Wij, van SMPL, hebben Minimalist Marketing al vaak ingeschakeld voor SEO advies voor onze website. We kregen praktisch en duidelijk SEO advies en nu hebben we een plan, zodat we stap voor stap onze resultaten kunnen verbeteren. En het werkt! Het heeft ons echt geholpen om onze website naar een hoger niveau te tillen. We zouden haar expertise iedere website-eigenaar aanraden. We weten zelf ook wel het een en ander van SEO, maar de kennis van Minimalist Marketing gaat wel echt een stuk dieper. Ze kan dit ook goed vertalen naar praktische tips, zodat we er op een makkelijke manier mee aan de slag kunnen. Voor ons is juist deze praktische invulling erg belangrijk. Een must-go-to dus voor iedereen die een succesvolle website wil!”

SMPL SKINCARE