online SEO cursus waar je enthousiast van wordt!

Ik kreeg vaak de vraag of mijn live SEO cursus ook online te bekijken was. En toen ik van online business goeroe Gabby Bernstein het advies kreeg om gewoon mijn live cursus op te nemen, dacht ik. Inderdaad, zo kan het ook!

Maar… je krijgt niet alleen opnames van mijn live SEO cursus, maar nog veel meer! Extra video’s waarin ik nog dieper inga op de praktische toepassingen van SEO met leuke voorbeelden waardoor je geïnspireerd raakt. Én…

 • toegang tot een handige keyword onderzoekstool
 • antwoorden op al je vragen via de Facebook live Q&A’s én tijdens een 1-op-1-sessie
 • + heel veel voorbeelden waar je geïnspireerd door raakt.

Leer de basis over zoekmachine optimalisatie + extra strategische tips + SEO advies voor jouw site in deze online SEO cursus en kom hoog in Google.

seo online cursus programma videos

Een verdubbeling van het aantal bezoekers via Google

Dat is wat de online cursus Deborah heeft opgeleverd met een minimale inspanning aan aanpassingen aan haar webshop. “Het fijne is, dat ik nog zoveel kan verbeteren. Met de video’s kan ik zelfs mijn stagiaires leren hoe ze dit kunnen verbeteren zodat ik het niet zelf hoef te doen. Én door het 1-op-1-advies snap ik ook hoe ik het in mijn eigen CMS, mijn eigen website, het beste kan aanpakken!”

SEO cursus online leren

 

REVIEWS ONLINE SEO CURSUS

KLANTEN AAN HET WOORD

 

ONLINE SEO cursus IN ONLINE MODULES:

module 1: Hoe werkt Google?  + ZOEKWOORD-ONDERZOEK (+ veel voorbeelden)
MODULE 2: VERBETEREN VAN JE WEBSITE VOOR GOOGLE
MODULE 3: REGELMATIG BLOGGEN: ZO WORDT HET EEN EITJE
MODULE 4: LOCAL SEO – IN JOUW REGIO GOED VINDBAAR WORDEN
MODULE 5: SOCIAL MEDIA & SEO: HOE DOE JE DAT GOED?
MODULE 6: LINKBUILDING, GOOGLE WEBMASTERTOOLS EN GOOGLE ANALYTICS
seo training amsterdam

SEO Tips voor jouw site tijdens deze online google cursus.

Aan de hand van voorbeelden van de websites van deelnemers uit een voorgaande SEO cursus in Amsterdam is de cursus opgebouwd. Maar ook van de online deelnemers gebruik ik voorbeelden in de besloten Facebook groep. Daar worden 2x per maand live Q&A’s gehouden waar je je vragen mag stellen.

Én natuurlijk 1-op-1-SEO advies…

 

 

 30 minuten SEO advies 1-op-1. Wat betekent dat voor jou?:

 • vooraf al je vragen op de mail zetten
 • ik doe voorafgaan onderzoek voor de beste SEO tips voor jouw website
 • advies over welke pagina’s je het beste kunt optimaliseren
 • advies over zoekwoord onderzoek en eventueel technische wijzigingen.
 • structureren en versimpelen van je website structuur (voor Google)
 • aanmelden Google Search Console en Google Analytics (indien mogelijk)
 • uitgeschreven samenvatting na het advies met alle tips.

ONLINE SEO CURSUS (VOORINSCHRIJVING)

INCLUSIEF 30 MIN FACETIME CALL MET TIPS VOOR JOUW SITE + vragen stellen.

Prijs: € 425,- (incl. 21% btw)

MELD JE VOOR 1 DEC AAN! 
BEPERKT AANTAL PLEKKEN

<< Voorbeeld van de live Q&A – sessie waarbij ik de deelnemers als voorbeeld gebruik.

 INSCHRIJVEN & DETAILS ONLINE SEO CURSUS

MAXIMAAL AANTAL PLEKKEN BESCHIKBAAR IVM EXTRA* + 30 MIN ADVIES GESPREK

 • *EXTRA: TOEGANG TOT KEYWORD ONDERZOEKSTOOL BESCHIKBAAR VOOR 3 MAANDEN ZONDER ZELF EEN GOOGLE ADS ACCOUNT AAN TE MAKEN
 • FEEDBACK EN VRAGEN STELLEN IN FACEBOOKGROEP  (HALF JAAR)
 • ONLINE MODULES BLIJVEN ALTIJD BESCHIKBAAR.
 • NA 6 MAANDEN DOEN WE NOG EEN EVALUATIE VIA FACEBOOK-LIVE MET EEN Q&A. Dan kun je je laatste vragen stellen.