SEO cursus amsterdam

 

ONLINE SEO CURSUS WAAR JE ENTHOUSIAST VAN WORDT EN VEEL BEZOEKERS MEE KRIJGT!

seo online cursus

In een half jaar tijd zijn de bezoekers aantallen op mijn website verdriedubbeld. Ik haal nu bijna 10.000 paginabezoeken per maand binnen doordat ik blogs ben gaan schrijven waar mijn doelgroep naar op zoek is.

Én als ik het kan, dan kan jij het ook! (want ik heb veel concurrentie van SEO-goeroes en jij niet!)

Je leert in deze online cursus niet alleen hoe je makkelijk leert bloggen over onderwerpen waar je doelgroep op zoekt. Maar je krijgt ook veel video’s waarin ik nog dieper in ga op de praktische toepassingen van SEO met leuke voorbeelden waardoor je geïnspireerd raakt. Én je krijgt in deze online SEO cursus..

 • toegang tot een handige keyword onderzoekstool
 • antwoorden op al je vragen via de Facebook live Q&A’s én tijdens een 1-op-1-online SEO advies
 • + heel veel voorbeelden waar je geïnspireerd door raakt.

Leer de basis over zoekmachine optimalisatie + extra strategische tips + SEO advies voor jouw site in deze online SEO cursus en kom hoog in Google.

REVIEWS ONLINE SEO CURSUS

KLANTEN AAN HET WOORD

Een verdubbeling van het aantal bezoekers via Google

Dat is wat de online SEO cursus Deborah heeft opgeleverd met een minimale inspanning aan aanpassingen aan haar webshop. “Het fijne is, dat ik nog zoveel kan verbeteren. Met de video’s kan ik zelfs mijn stagiaires leren hoe ze dit kunnen verbeteren zodat ik het niet zelf hoef te doen. Én door het 1-op-1-advies snap ik ook hoe ik het in mijn eigen CMS, mijn eigen website, het beste kan aanpakken!”

SEO cursus online leren

 

seo training amsterdam

SEO Tips voor jouw site tijdens deze online google cursus.

Aan de hand van voorbeelden van de websites van deelnemers uit een voorgaande SEO cursus in Amsterdam is de cursus opgebouwd. Maar ook van de online deelnemers gebruik ik voorbeelden in de besloten Facebook groep. Daar worden 2x per maand live Q&A’s gehouden waar je je vragen mag stellen.

Én natuurlijk 1-op-1-SEO advies…

 

 30 minuten SEO advies 1-op-1. Wat betekent dat voor jou?:

 • vooraf al je vragen op de mail zetten
 • ik doe voorafgaand onderzoek voor de beste SEO tips voor jouw website
 • advies over welke pagina’s je het beste kunt optimaliseren
 • advies over zoekwoord onderzoek en eventueel technische wijzigingen.
 • structureren en versimpelen van je website structuur (voor Google)
 • aanmelden Google Search Console en Google Analytics
 • uitgeschreven samenvatting na het advies met alle tips.

ONLINE SEO CURSUS inschrijving

INCLUSIEF 30 MIN 1:1-advies MET TIPS VOOR JOUW SITE + vragen stellen.

Prijs: € 425,- (incl. 21% btw)

ONLINE SEO cursus IN ONLINE MODULES:

module 1: Hoe werkt Google?  + ZOEKWOORD-ONDERZOEK (+ veel voorbeelden)
MODULE 2: VERBETEREN VAN JE WEBSITE VOOR GOOGLE
MODULE 3: REGELMATIG BLOGGEN: ZO WORDT HET EEN EITJE
MODULE 4: LOCAL SEO – IN JOUW REGIO GOED VINDBAAR WORDEN
MODULE 5: SOCIAL MEDIA & SEO: HOE DOE JE DAT GOED?
MODULE 6: LINKBUILDING, GOOGLE WEBMASTERTOOLS EN GOOGLE ANALYTICS

De modules zijn direct beschikbaar en via Facebook live session zorg ik ervoor dat je wordt gemotiveerd blijft om steeds verder te gaan met nieuwe onderwerpen en beantwoorden van vragen.

<< Voorbeeld van de live Q&A – sessie waarbij ik de deelnemers als voorbeeld gebruik.

 INSCHRIJVEN & DETAILS ONLINE SEO CURSUS

MAXIMAAL AANTAL PLEKKEN BESCHIKBAAR IVM EXTRA* + 30 MIN ADVIES GESPREK

 • *EXTRA: TOEGANG TOT KEYWORD ONDERZOEKSTOOL BESCHIKBAAR VOOR 3 MAANDEN ZONDER ZELF EEN GOOGLE ADS ACCOUNT AAN TE MAKEN
 • FEEDBACK EN VRAGEN STELLEN IN FACEBOOKGROEP  
 • ONLINE MODULES BLIJVEN ALTIJD BESCHIKBAAR.
 • NA 6 MAANDEN DOEN WE NOG EEN EVALUATIE VIA FACEBOOK-LIVE MET EEN Q&A. Dan kun je je laatste vragen stellen.
Hoe lang blijven de video's online?

Je kunt de video’s altijd blijven bekijken. 

Wat als het geen resultaten oplevert over 3 maanden?

Het duurt meestal  3 maanden vanaf het moment dat je iets hebt aangepast, tot het verbetering oplevert. Dit kunnen we dan samen gaan bekijken ook tijdens de 1:1 sessie. En waar je nog verbeteringen kunt aanbrengen.

Eigenlijk kan ik je verzekeren dat het resultaat oplevert als je het goed doet en mijn advies opvolgt uit de Facebook live sessies die voor jou bedoeld zijn. 

Wat als ik steeds maar de tijd niet vind?

Je moet inderdaad wel tijd maken voor deze online cursus. Het is een investering in je bedrijf of website.

Maar je kunt in minder dan een dag de hele cursus doorlopen. Én ik motiveer je om wel door de cursus heen te lopen door middel van de Facebook live sessies. Dan ga ik ook laten zien wat vooral voor jouw website interessant is. Ik tag je als het over jou gaat, dus hou het in de gaten. Meestal krijg je er daardoor zoveel zin in, dat je wel de tijd gaat maken.

Mag ik de video's aan mijn stagiairs laten zien

Ja, binnen je bedrijf mag je de video’s laten zien aan wie je wilt. De Facebook groep is wel persoonlijk op naam dus daar kan maar 1 persoon aan deelnemen.

Wat heb ik nodig om mee te doen aan de online SEO cursus?

Toegang tot je website zodat je teksten en beelden kunt aanpassen. Het hoeft geen WordPress website te zijn. Verder zal ik Google Analytics en de Search Console (enkele online tools) voor je koppelen aan je website of dit met je webbouwer overleggen. 

Kan ik ook meedoen met deze SEO cursus voor Squarespace of Wix?

Ja, je kunt ook meedoen met Squarespace of Wix. Ik zal dan ook even uitleggen hoe je dingen kunt doen in Facebook live sessies zodat je makkelijk aan de slag kunt. In sommige CMS-en (website systemen) is niet alles mogelijk maar dan gaan we op zoek naar de beste oplossing.