Voor online content is het handig om meerdere posts achter de hand te hebben en deze in te plannen met hiervoor ontworpen tools.  Je LinkedIn post inplannen kan met deze handige gratis tool >> Postfity. Deze website is makkelijk in gebruik en heeft daarnaast nog een aantal interessante extra’s.

Hoe  je LinkedIn post inplannen met Postfity?

Het makkelijkst is om hier een account op aan te maken door in te loggen met je LinkedIn account.

linkedin post inplannen

Wanneer je een account aangemaakt hebt kun je in het blauwe balkje aan de linker kant je LinkedIn account toevoegen. Zodra dit gedaan is kun je met het gratis account maximaal 10 posts aanmaken in het tekstvak in het midden van de pagina en deze klaarzetten voor publicatie.

inplannen linkedin post

Als je niet wilt dat Postfity de url’s korter maakt dan kun je dit aanpassen met het tandwiel symbool rechts boven in het tekstvak. Zet het vinkje bij short links enabled dan uit.

 

Nog wat extra voordelen van Postfity

  • Naast het plannen van LinkedIn posts op de website van Postfity, is er ook een Google plugin beschikbaar die je posts laat inplannen vanaf andere webpagina’s. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken wanneer je een artikel leest of een webpagina hebt gevonden die je graag met jouw LinkedIn connecties wilt delen.

plannen linkedin post

  • Ook heeft deze tool een pagina waarin je inspiratie op kunt doen. Hierin is een overzicht te zien van posts geplaatst door anderen, ingedeeld in thema’s. Leuk om eens doorheen te bladeren wanneer je zelf niet weet wat je wilt plaatsen.
  • Verder kun je naast een LinkedIn account ook Twitter, Instagram en Facebook accounts toevoegen. Hierdoor kun je content inplannen voor meerdere accounts tegelijk.

 

Heeft dit je enthousiast gemaakt en wil je Postfity ook gaan gebruiken? Meld je dan aan op hun website via deze link.

 

seo

Hi, ik ben Marjet,

Jij verdient het om op een simpele manier je marketing te doen. Dat begint allemaal bij iets wat al van nature goed werkt. Vanuit jouw unieke kracht, opdrachten of cliënten krijgen. Daar werken we aan tijdens de SEO cursus. In april is de SEO cursus in Hilversum en in mei is de volgende live SEO cursus in Amsterdam.