STARTENDE THERAPIE OF COACH PRAKTIJK

WORDPRESS WEBSITE 

=

Hosting, WordPress & Thema

We helpen je bij het opzetten van de hosting. Dit blijft in je eigen beheer maar je hoeft er weinig voor te doen. We zetten WordPress erop met een handig thema en customizen kleuren, lettertypes en afbeeldingen naar wens. Daarnaast stellen we ook in dat backups en updates automatisch zullen verlopen.

=

Indeling site + features

We geven advies over de indeling van je site en helpen je om de beste keuzes te maken voor je (service) pagina’s. Ook voor de menubalk zullen we advies geven en extra features zoals een knop voor een gratis intake inplannen online.

=

Vindbaar en lead generatie

We zorgen ervoor dat in elk geval 4 van je pagina’s goed vindbaar worden. Daarnaast maken we aanpassingen zodat de pagina’s jouw doelgroep zoveel mogelijk aanspreken en dat ze snel contact kunnen opnemen.

websites voor therapeuten coaches wordpresss

VOORBEELDEN WEBSITES THERAPEUTEN EN COACHES

Enkele voorbeelden van WordPress websites uit ons Portfolio

WordPress website

 • Simpele homepage
 • 4 pagina’s gevuld met jouw tekst
 • beeld zelf aanleveren / stockphotos
 • Social icons
 • Backups & updates voor 1 jaar
 • Thema voor altijd gebruiken

(Lokaal) vindbaar & advies 

 • Afspraak online inplannen
 • Advies menu en pagina’s
 • 4 pagina’s SEO proof
 • Local SEO
 • Advies voor photo’s
 • CRO advies (meer leads)
 • Heel eenvoudig logo gemaakt indien gewenst

in 6x betalen

€ 300 / mnd voor 6 mndn
incl. maandelijks 15 min support

One Time Full Payment

€ 1400 (20% korting) betaling

Prijzen zijn excl. 21% btw.

LOVE NOTES

Happy clients

“HET IS ECHT HELEMAAL TE GEK."

Websites, daar kijkt niemand meer op, zeiden mensen in mijn omgeving. En ik kon ze moeilijk ongelijk geven. Ik had al jaren een website, maar er kwam geen hond op. Maar toen ik met Minimalist Marketing in zee ging stond ik ineens bovenaan op de zoekwoorden waarop ik ook graag vindbaar wilde zijn. Mijn blogs kwamen naar boven met google zonder dat ik één advertentie heb hoeven zetten. Het is echt helemaal te gek!

Marjet denkt echt met je mee. Ze heeft een scherpe, kritische blik maar luistert ook heel goed naar wat ik wil en belangrijk vind. Ze denkt mee over geschikte onderwerpen en zoekt uit waar mijn cliënten op zoeken. Ze heeft me, op een eenvoudige manier, heel erg veel geleerd zodat ik echt eigen regie kan houden op mijn website. Tegelijkertijd neemt ze het snel over als het te ingewikkeld voor mij wordt en het mijn expertise te buiten gaat. Dat is precies wat ik nodig heb. Ik kan mijn energie richten op het werk dat ik leuk vind en Minimalist Marketing zoekt kansen, mogelijkheden en heeft gezorgd dat ik enorm ben gegroeid in een korte tijd.

Minimalist Marketing inschakelen was echt de beste beslissing ever. Mijn website wordt enorm goed bezocht inmiddels. Bestaande blogs die nooit iemand las, worden nu volop gelezen omdat ze perfect SEO proof zijn gemaakt, zonder dat het ten koste is gegaan van de inhoud of mijn boodschap.”

Iris Droste, Liefdescoach

"Ik kan Marjet aanraden voor je eigen coachingswebsite en marketing"

Voor ons coachingsbureau NONONS hebben we Marjet voor het webdesign en de webbouw ingeschakeld. Zij heeft ons niet alleen geholpen te groeien maar ook gezorgd voor veel online advies. Ze denkt mee en heeft ons de afgelopen 5 jaar met veel advies, kennis en geduld bijgestaan.

Anne de Jong, NONONS

WAAROM DEZE MARKETING EN WEBSITE METHODE ALS GEGOTEN ZIT 

VOOR THERAPEUTEN EN COACHES

=

LOKAAL VINDBAAR

Omdat veel therapeuten (en coaches) vaak graag 1:1, live op lokatie werken (en het vaak niet anders kan). Dit betekent dat ze dus locatie afhankelijk zijn. En juist die lokatie geeft je een voordeel voor je vindbaarheid. Je hebt zo al een natuurlijke niche en Google helpt hierbij mits je je site daar goed voor inricht.

=

EENVOUDIG BIJ TE HOUDEN

Voor therapeuten of coaches die het leuk vinden om zelf een website bij te houden kunnen we een ingewikkelder design maken. Is het je eerste website dan ben je meer gebaat bij een simpeler design om het zo zelf bij te houden. Simpeler betekent vaak ook overzichtelijker voor de bezoeker en voor Google. Bovendien krijgt je website altijd een fijne frisse look & feel. Oftewel we denken mee met je zodat je het zelf kunt.

=

INVESTERING IN TERMIJNEN

Het fijn is om niet in een keer een grote investering te hoeven doen maar in 6 of 12x te kunnen betalen. Een praktijk opzetten begint niet direct met een wachtlijst. Daarvoor moet je eerst vindbaar worden én veel mensen hebben behandeld of coachees hebben gehad. Dit kan wel even duren, dan is website vaak een hele investering.

=

SUPPORT

Je krijgt ook nog support gedurende de 6 of 12 maanden dat je betaald. Bijschaven is dus mogelijk. Een nieuwe behandeling erbij of een nieuwe specialisme? Zo gemaakt.

=

MARKETING EN SALES OPLOSSINGEN

Ik weet inmiddels meerdere problemen die coaches en therapeuten tegenkomen in hun praktijk en waar ik oplossingen voor heb. Bijv. dat je graag een papieren agenda wilt behouden en dat je vaak niet bereikbaar bent, want in een sessie. We zorgen er dan voor dat dit toch zo makkelijk mogelijk voor jou en de potentiële coachees / cliënten wordt opgelost. Bovendien zal ik je helpen met marketing gerelateerde kwesties.

websites voor therapeuten coaches vindbaar seo

HOW IT WORKS

Hoe we jouw praktijk samen opstarten.

Plan een gratis intake

Tijdens de intake kun je je vragen stellen en  bepalen we wat je nodig hebt. We kunnen het pakket dan ook custom aanpassen. Heb je net iets minder of meer nodig. Geen probleem.

Je ontvangt een plan van aanpak

We sturen je een concreet plan voor jouw situatie met alle dingen die wij gaan oppakken en waarbij we je gaan helpen om op te zetten.

Je kiest jouw betaalwijze

Een kunt beslissen of je in 1x betaald of in enkel keren. Wil je dit ook custom inrichten dan maken we daar een aparte prijs voor.