Tegenwoordig zijn we allemaal constant online. Niet alleen maar via computer, maar ook via je mobiel en zelfs via je televisie. Op veel verschillende manieren kan je online op Instagram. Maar, dit is een mobiele app. Hoe kan jij Instagram online gebruiken via al deze media?

Instagram online via de computer

De app van Instagram is in eerste instantie een mobile only app. Dat betekend dat de toepassing optimaal gebruikt kan worden als app. Instagram is ook goed te gebruiken via je internetbrowser. Echter, doet niet elke functie van Insta het dan optimaal. Zo kan je bijvoorbeeld geen stories of foto’s posten als je via je browser Insta gebruikt.

Instagram online

Wat kan er wel?

Wel kan je gewoon alles bekeken. Je overzicht, de stories die je vrienden posten en de IGTV’s zijn allemaal te zijn als je via je computer Instagram online gebruikt. Je hoeft dus niet te missen. Er zijn manieren waarop je wel kan posten vanaf je computer. Deze bespreken we in het artikel Instagram desktop. Dit kan ook voor je stories. Instagram online gebruiken op een andere manier dan via je telefoon is goed te doen.

Een aantal dingen waarvoor je echt je telefoon nodigt hebt zijn het toevoegen van Highlights en bij het gebruik van de persoonlijke berichten. Je kan namelijk geen nieuwe Highlights aanmaken of bewerken via die webversie van de app. Dit geldt ook voor het versturen en ontvangen van berichtjes.

Meer Instagram tips & tricks?

Wil je meer weten over dit onderwerp? We hebben een blog geschreven over het gebruik van Instagram via je desktop. Wil je nog meer tips en tricks over het gebruik van Instagram? Kijk dan op de Instagram tips pagina. Hier vind je simpele handleidingen die jouw Instagram pagina naar the next level kunnen brengen.

Volg me ook op Instagram, zodat je altijd als eerste op de hoogte bent! @marjetwullink

seo

Hi, ik ben Marjet,

Jij verdient het om op een simpele manier je marketing te doen. Dat begint allemaal bij iets wat al van nature goed werkt. Vanuit jouw unieke kracht, opdrachten of cliënten krijgen. Daar werken we aan tijdens de SEO cursus. In april is de SEO cursus in Hilversum en in mei is de volgende live SEO cursus in Amsterdam.