Marjet Wullink

De naam, Minimalist Marketing, heb ik niet gekozen omdat ik van nature een minimalist ben. Minimalistisch zijn houdt me op het goede pad. Ik blijf scherp door steeds weer te denken; Waar is mijn focus? Hoe kan ik nog verder minimaliseren? Welke ideeën moet ik echt doorvoeren en welke niet?

De focus op therapeuten en coaches komt door mijn hang naar persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het heerlijk om verschillende therapieën uit te proberen. Elke therapie zorgt er weer voor dat ik mezelf beter leer kennen. Ik weet beter wat bij me past en wat niet. Het helpt om keuzes te maken en ik kom beter bij mijn intuïtie.  

“Mijn missie is dat iedereen een therapeut of coach kan vinden die bij hun past.”

Door mijn technische webdevelopment vaardigheden, kan ik makkelijk websites verbeteren voor Google. Bovendien komt mijn creatieve denkvermogen goed van pas om kwalitatief goede content te verzinnen en een fris en rustig webdesign neer te zetten

Zo heb ik in de afgelopen 12 jaar duizenden ondernemers geholpen met nieuwe websites en online marketing.

Momenteel werk ik o.a. voor coachingsbureau NONONS, orthomoleculair darmspecialist Denise Boon en Therapeute Suzanne van Psyche-enzo.nl. Voordat ik ondernemer werd werkte ik als online marketeer voor WPG en de bladen Psychologie Magazine en Happinez.

Naast mijn online marketing werkzaamheden besteedt ik 10% van mijn werktijd aan mijn energetische praktijk channeling for business.

 

Kennis & kunde

Ik beschik over gedegen kennis en kunde van:

  • HTML
  • CSS
  • PHP
  • MySQL

 

Opleiding en ervaring

  • In 2006 bouwde ik al mijn eerste website in HTML. Daarna bleef de liefde voor websites en de online wereld groeien.
  • Na mijn studie Bedrijfskunde en Kunst, cultuur en Media aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik in 2010 een technische basis gelegd met een opleiding Webdevelopment & Webdesign.
  • Als online marketeer bij Weekbladpers Tijdschriften deed ik kennis op van SEO en online marketing voor o.a. Psychologie Magazine, Yoga Magazine, J/M voor ouders, Runnersworld en Vrij Nederland.
marjet wullink seo advies amsterdam opruim coach