Marjet Wullink

is de oprichtster van Minimalist Marketing en behoort tot de top online teachers op Skillshare.

Mijn missie is om kleinere duurzame brands te laten shinen in Google boven de grote bol.com’s.

Door mijn technische webdevelopment vaardigheden, kan ik makkelijk websites verbeteren voor Google. Bovendien komt mijn creatieve denkvermogen goed van pas om kwalitatief goede content te verzinnen. 

In de afgelopen 10 jaar heb ik duizenden ondernemers geholpen om beter vindbaar te worden in Google.

 In 2006 bouwde ik al mijn eerste website in HTML. Daarna bleef de liefde voor websites en de online wereld groeien.

10 jaar geleden heb ik een technische basis gelegd door na mijn studie Bedrijfskunde en Kunst, cultuur en Media aan de Rijksuniversiteit Groningen, een opleiding Webdevelopment & Webdesign te volgen. Ik beschik over een gedegen kennis en kunde van:

  • HTML
  • CSS
  • PHP
  • MySQL

De kennis van SEO & online marketing heb ik opgedaan als online marketeer bij Weekbladpers Tijdschriften voor o.a. Psychologie Magazine, Yoga Magazine, J/M voor ouders, Runnersworld en Vrij Nederland.

Momenteel werk ik voor grote bloggers zoals Citymom.nl, SMPL-skin.com en Interiorjunkie.nl maar ook bedrijven zoals Betterplaces.nl, BBBhealthboutique, NONONS.nl en More balls than most.

marjet wullink seo advies amsterdam opruim coach

Focus en visie


De afgelopen 10 jaar als ondernemer heb ik gemerkt dat website eigenaren die het simpel houden en gefocust werken, het meeste succes behalen en de minste problemen tegenkomen in hun business. Veel ondernemers die met grootse ideeën aankwamen van het maken van een platform met een marktplaats, een forum, leden die zelf kunnen inloggen, een evenementen-agenda…. Deze ondernemers werden succesvoller naarmate ze een functionaliteit lieten vallen en focus creëerden in hun website.

Om meer ondernemers succesvol te laten zijn heb ik een methode ontwikkeld om gestructureerd door je website heen gaan om te kijken wat nog bij je past en wat niet meer