Heb je op Instagram wel eens mensen gezien met een prachtig profiel? Aan alles is gedacht. De profielfoto, de omslag van de Hoogtepunten en ook de biografie. Deze is opgemaakt met prachtige letters die overduidelijk niet in het lettertype (font) is van Instagram staan. Jij kan je profiel ook een upgrade geven door deze prachtige Instafonts toe te voegen aan jouw profiel. Hier is een stap voor stap gids hoe jij Instafonts/lettertypes kan toevoegen.

Stap 1: Je tekst

Allereerst moet je natuurlijk weten welke tekst je in je nieuwe Instafont wilt hebben. Dit kan je biografie zijn of de beschrijving onder een foto die je wilt posten.

Stap 2: instafonts – Instagram fonts

Als je weet welke tekst je in een ander lettertype neer wilt zetten, kun je opzoek naar het lettertype. Er zijn online veel verschillendeInstafonts te vinden. Sites waarop dit gemakkelijk kan zijn coolsymbol.com, instafonts.io en lingogam.com. Op deze sites kan je de tekst invoeren en de site zet het in verschillende lettertypes. Nu hoef je nog alleen maar het Instafont te kiezen dat jij bij jouw Instagram vindt passen.

Instafont Instafonts toevoegen

Stap 3: Je INSTAfontS toevoegen

Je kan de tekst in het nieuwe lettertype toevoegen aan je Instagram pagina door deze simpelweg te kopiëren vanaf de site en te plakken op de gewenste plek. Dan staat jouw tekst niet in het lettertype dat Instagram automatisch hanteert maar die jij zelf hebt uitgekozen.

Stap 4: Plaats je post

Het enige wat je nu nog hoeft te doen is het posten van je foto met de tekst in je nieuwe Instafont of het opslaan van je biografie. Nu heeft ook jouw Instagram profiel of Insta post in dit unieke lettertype.

Wil je meer weten over Instagram? Of wil je een aantal tips en tricks? Kijk dan op de Instagram tips pagina. Hier vind je simpele handleidingen die jouw Instagram pagina naar the next level kunnen brengen.

Volg je me al op Instagram? @Marjetwullink

seo

Hi, ik ben Marjet,

Jij verdient het om op een simpele manier je marketing te doen. Dat begint allemaal bij iets wat al van nature goed werkt. Vanuit jouw unieke kracht, opdrachten of cliënten krijgen. Daar werken we aan tijdens de SEO cursus. In april is de SEO cursus in Hilversum en in mei is de volgende live SEO cursus in Amsterdam.

This will close in 20 seconds