Het is weekend en dat laat je natuurlijk maar al te graag aan iedereen weten. Je hebt hard gewerkt deze week en vandaag is het begin van een ontspannen weekend. Ben je op zoek naar een leuke ‘fijn weekend afbeelding’ voor op Instagram? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Wij hebben er een aantal voor je gemaakt die je gratis kunt downloaden

Fijn weekend afbeelding

Fijn weekend afbeelding downloaden

De afbeeldingen in deze blog zijn allemaal gratis te downloaden. Op deze manier heb je super snel een leuke afbeelding om op Instagram te zetten als het weekend is. In een kort stappenplan leggen we je uit hoe je ze kunt downloaden en zelf kunt gebruiken.

  1. Selecteer de foto die je gaat downloaden
  2. Klik op de rechtermuisknop
  3. Klik op ‘afbeelding opslaan als’
  4. Geef hem de juiste naam en save hem op je laptop

Fijn weekend afbeelding

Op deze manier heb je super makkelijk, snel en gratis een mooie ‘fijn weekend afbeelding’ die je op Instagram kunt plaatsen. We hebben hem alvast voor je in het juiste formaat gezet zodat hij precies in je Instagram bericht past. Verder zouden we het leuk vinden als je Minimalist Marketing in de foto taggt als je hem gebruikt. Via dit linkje kom je op het Instagram account van Minimalist Marketing terecht. Voor meer leuke tips over bloggen, seo of tips voor ondernemers kun je kijken bij het kopje ‘tips’ op onze website.

seo

Hi, ik ben Marjet,

Jij verdient het om op een simpele manier je marketing te doen. Dat begint allemaal bij iets wat al van nature goed werkt. Vanuit jouw unieke kracht, opdrachten of cliënten krijgen. Daar werken we aan tijdens de SEO cursus. In april is de SEO cursus in Hilversum en in mei is de volgende live SEO cursus in Amsterdam.