Zoekwoorden tool: KWfinder, nieuw en fijn voor de Nederlandse taal.

Een nadeel van de zoekwoorden tool van Google is dat bij veel zoekwoorden geen zoekvolumes worden getoond. Wellicht komt het doordat het als niet zo ethisch wordt gezien om op te adverteren (denk aan woorden met baby’s). Want dat ik waar de Google zoekwoorden tool voor bedoeld is (De Google keywordplanner).

Daarom was ik al een tijd op zoek naar iets nieuws, maar veel zoekwoorden tools gaven niet de juiste gegevens voor de Nederlandse taal. En bovendien ook geen fijne suggesties.

Sinds ongeveer een jaar heb ik een nieuwe zoekwoorden tool ontdekt de KWfinder en ik gebruik deze dus al enige tijd en hij valt me zeker niet tegen. Nu gebruik ik deze altijd naast de Google keywordplanner.

zoekwoorden tool kwfinder-review

Het voordeel van deze zoekwoorden tool

  • Mega makkelijk in gebruik
  • Je ziet meteen je grootste concurrenten
  • Je ziet ook of het makkelijk is of moeilijk om de concurrentie met hen aan te gaan.
  • Lekker veel en goede suggesties voor betere zoekwoorden

Nadeel van deze zoekwoorden tool

  • Hij is niet gratis als je ‘m langer wilt gebruiken dan de gratis proefperiode
  • Als je heel veel gebruik wilt maken van de tool moet je steeds meer betalen
  • Soms geeft het afwijkende waarden tov de Google keywordplanner, dan hou ik toch de Google gegevens aan.
  • Je kunt maar 1 zoekwoord invullen tov de Google tool waarbij je maximaal 10 kunt invullen.

Kortom: review KWfinder

Ik vind de KWfinder een erg fijne zoekwoorden tool, een aanrader!.  Je kunt meestal met de gratis versie al een eind komen. En dan kun je altijd als je toch nog wat meer hebt, de tool voor bijv. 1 of 2 maanden per jaar eens aanschaffen.

 

seo

Hi, ik ben Marjet,

Jouw gids in het vinden van een perfecte niche. Met mijn achtergrond als bedrijfskundige, marketingstrateeg, SEO- en niche-expert, zie ik moeiteloos waar jouw kansen liggen. 🎯 Ik zorg ervoor dat je niet aanmoddert met halfslachtige strategieën, maar recht op je doel afgaat. Al meer dan 500 mensen geholpen aan een niche die bij hen past.