Google je op ‘business coach’?
Dan kom je meestal mannen tegen bij de eerste organische resultaten. De meeste women on top staan hoog in Google staan er met gesponsorde ads . Dat vind ik ook zeker een goed begin. Maar juist dat organische is onze vrouwelijke kracht. De duurzame kracht.

Een van de women on top in Google op het woord ‘business coach’ is Willemien van der Veen van Wilandthepeople. Ik heb haar geholpen met haar vindbaarheid toen ze net begon. Nu staat ze dus organisch in de top 5 in het rijtje van Tibor en Eelco Smit.

Wat ik zie bij de concurrentie van mijn vrouwelijke klanten is dat er meestal bedrijven bovenaan in Google staan, die worden bestierd door mannen. En waarom staan ze bovenaan? Ze investeren in SEO. Vaak niet alleen in on-page SEO, maar ook in een bedrijf die linkbuilding voor hen doet.

Wat zou er gebeuren als er veel meer women on top (organisch) in Google komen?

Wat zou er gebeuren als er veel meer women on top zouden komen? Organisch en zonder dat ze hiervoor maandelijks hoeven te betalen? Dat we vanuit een duurzame kracht samen elkaar omhoog trekken? Dan wordt alles een stukje gelijkwaardiger: vrouwelijke business eigenaren kunnen makkelijker hun bedrijf runnen.

Hoe krijgen we meer women on top?

Dus het antwoord voor mij op deze vraag: hoe krijgen we meer women on top? Let’s start met allemaal hoger in Google komen. En we hoeven daar zeker geen linkbuilding partij voor in te huren.  Want dat associeer ik met ‘the male way’. En ik ben zeker niet tegen mannen. Maar de manier waarop het ‘male way van linkbuilding’ gebeurd, is niet altijd netjes. Vaak komen niet de beste bedrijven hoog in Google. Alleen de bedrijven die investeren in linkbuilding.

We kunnen elkaar gaan helpen. Gratis en voor niks.

Samen meer vrouwen on top brengen!

Ik ben net gestart met een post om naar elkaar te gaan linken. De start voor meer woman on top in Google begint hier. Want als je er iets aan wilt veranderen, dan moet je zelf maar beginnen.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Marjet Wullink | SEO & marketing (@minimalistmarketing.nl)

Daarom als je jezelf onder deze post zet in Instagram en de stappen volgt dan krijg je er een aantal linkpartners bij. En je komt hieronder in de lijst te staan! 

Het leukste is natuurlijk ook dat je elkaar gaat ontmoeten, al dan niet live of via een online call.

In elk geval kom je in dit rijtje hieronder te staan voor de women on top of my list!

Hier komen de Women on top

women on topJessica van Studio Contrast, ze is brand designer. Ik link het woordje brand designer zodat ze met dat woord ook meer ranking gaat krijgen ;).

women on top fransjeFransje heeft net haar duurzame mode label gelanceerd. Voor de vrouw die weet wat ze wil, maar dit niet ten koste wil laten gaan van de aarde en de mensen in de kleding industrie. Shoppen zonder schuldgevoel.

more women on topCristel Zwart, Conceptontwikkelaar met een missie. Met De Concept Academie wil ik zoveel mogelijk betekenisvolle ideeën met een unieke verhaal en een unieke beleving in de wereld zetten

woman-on-topNoëlle, hypnotherapeut en RTT practitioner – Rapid Transformational Therapy. Zij helpt vrouwen hun denkwijze volledig om te gooien zodat je brein voor je werkt ipv tegen je 🧠💫 En als je denkwijze veranderd, veranderd alles! Vrij van stress, anxiety en oude patronen die je niet meer dienen.

woman-on-the-topAnnemarie Federer is HSP kinder- en tienerkamer specialist. Ze helpt kinderen en moeders met het inrichten van een kamer die past bij wie het kind is.

women-to-the-topEls van studio Elsewhere helpt organisaties om verder vooruit te kijken 👀 en toekomstbestendig te ondernemen. Bedrijven vinden het vaak lastig om verder te kijken dan een kwartaal of een jaarplan. 📆 En al helemaal om inspiratie buiten hun eigen sector te vinden. Ik leer ze trends te spotten, te analyseren en te integreren in hun eigen werkprocessen. 👩🏻‍🏫 Hierdoor ben je eerder op de hoogte van veranderingen en kun je deze inzichten gebruiken in bv. lange termijn strategie, beleid en conceptontwikkeling.

vrouwen-aan-de-topFrederike Dekkers, geeft Artist’s Way trainingen. De Artist’s Way helpt om (creatieve) blokkades op te lossen. Daarnaast ben ik (systemisch) coach en geef ik tijdsurf trainingen. Tijdsurfen leert je om te leven en werken vanuit ontspanning!

profiel instagramKristyna is een performance coach voor soul-driven ondernemers. Mijn klanten verlangen naar een winstgevend bedrijf en ze willen trouw blijven aan hun eigen unieke identiteit. Ze weten nog niet zo goed hoe ze zichzelf meer kunnen laten zien en hoe ze hun ideale klanten kunnen bereiken.

vrouwen aan de topTeamleden die elkaar het licht in de ogen niet gunnen, een burn-outgehalte waar de gemiddelde talkshowredactie zelfs van schrikt of een team vol werknemers die een sport hebben gemaakt van ‘ja zeggen, nee doen’? Mijn naam is Nienke en ik help teams en professionals om op een duurzame manier te groeien zodat resultaten verbeteren en het werkgeluk toeneemt.

top vrouwenIk ben Janne. In verkoop vanaf eind aug een vegetarische kookboek met eenvoudige en voedzame recepten in voor iedereen een stap naar het verduurzamen toegankelijk en gezond te maken! Met ingrediënten uit de gangbare supermarkten.

vrouwen-aan-de-topIk ben Lian en ik help ervaren creatieve- en kennisondernemers in een breed scala aan branches met hun online zichtbaarheid. Dit doe ik o.a. door innovatieve en unieke custom websites te bouwen waarbij ik strategie met intuïtie combineer. Mijn klanten zijn toe aan de volgende stap maar weten niet hoe ze dit door kunnen vertalen in hun merkverhaal en visuele identiteit.

vrouwen aan de topIk ben Fransje en afgelopen april heb ik mijn mode label gelanceerd. Voor de vrouw die weet wat ze wil, maar dit niet ten koste wil laten gaan van de aarde en de mensen in de kleding industrie. Shoppen zonder schuldgevoel. Kwaliteit boven kwantiteit en tijdloos boven trendy mode.

vrouwen top Hoi ik ben Ester. In mijn bedrijf Ester Creative Management werk ik met creatieve ondernemers (makers) Aan en In hun bedrijven. Ik werk 1 op 1, organiseer netwerk events en heb een 10-maanden mastermindgroep, waar ik na de zomer een 2e van hoop te starten! Mijn klanten zijn creatief, vaak hooggevoelig en hebben last van creatieve-chaos om hun doelen te halen. Daarnaast zijn ze voor hun gevoel te veel bezig met ondernemen en schiet hun eigen wit-ruimte (creëer – ruimte) er vaak bij in. Ook zoeken ze een netwerk van gelijkgestemden, zonder dat ze grote events af moeten gaan. Nou dat alles combineer ik in mijn aanbod om hen te helpen.

top vrouwen jellinaIk ben Jellina Detmar. Interieur blogger, product fotografie, interieurstylist, social media content creatief en alles wat erbij komt kijken! Super leuk want samenwerking is goed voor elkaar en voor je bereik! Lets talk ❤️

 

the women on topIk ben Noëlle, hypnotherapeut en RTT practitioner – Rapid Transformational Therapy. Ik help vrouwen hun denkwijze volledig om te gooien zodat je brein voor je werkt ipv tegen je 🧠💫 En als je denkwijze veranderd, veranderd alles! Vrij van stress, anxiety en oude patronen die je niet meer dienen 👋🏻🌞

seo

Hi, ik ben Marjet,

Jouw gids in het vinden van een perfecte niche. Met mijn achtergrond als bedrijfskundige, marketingstrateeg, SEO- en niche-expert, zie ik moeiteloos waar jouw kansen liggen. 🎯 Ik zorg ervoor dat je niet aanmoddert met halfslachtige strategieën, maar recht op je doel afgaat. Al meer dan 500 mensen geholpen aan een niche die bij hen past.