webdesigner training

Style met gemak
je website
zonder
technische kennis 

in-company SEO training
leuke in-company SEO training

kosten en tijd besparen

“We werken al geruime tijd met een super goede webbouwer, maar soms praat je toch net even een andere taal. Hij zag soms niet hoe wij een bepaald ontwerp wilden hebben en we vonden dat onze website er op mobiel vaak niet zo uitzag als dat we eigenlijk wilden. We misten dan bijvoorbeeld een stukje witruimte of wilden dan net een andere uitlijning.

Na het volgen van deze cursus, kunnen we nu zoveel sneller schakelen met de webbouwer, omdat we exact kunnen aangeven waar en hoeveel witruimte we willen hebben. Door zelf meer te leren over de styling van onze website, hebben we veel kosten, frustraties richting de webbouwer en tijd bespaard.”

Dianthe, deelnemer aan de online webdesigner training.

originele website
zonder hoge kosten

Je wilt graag je website in een bepaalde stijl gieten, maar het kost veel tijd om dit duidelijk uit te leggen aan de webdesigner of het komt er toch niet zo uit te zien als je dacht. Bovendien wil je ook niet je webdesigner lastig vallen met elke aanpassing die je wilt doen. Dit kost je weer een paar dagen tijd en meestal ook een berg geld.

Gelukkig kan het ook anders.

inspirerende in-company SEO training

REVIEWS WEBDESIGNER TRAINING

KLANTEN AAN HET WOORD

leuke in-company SEO training

want hoe zou het
voor je zijn als

Je voortaan met gemak de basis styling aanpassingen zelf kunt doen in je WordPress website?

je niet voor elke aanpassing je webbouwer hoeft te mailen en jij trots kunt zijn op je eigen ontwerp vaardigheden?

Je nooit meer gefrustreerd raakt omdat het je weer eens niet lukt om de grootte van je tekst en de achtergrondkleur van je website te veranderen?

Als jij nu denkt
Yes, dat wil ik

…dan sluit deze webdesigner training perfect bij jou aan. In slechts1,5 uur tijd leer jij met behulp van uitleg op video de basisprincipes voor styling van lettertypes, groottes van lettertypes, achtergrondkleuren en witruimtes. Zodat je niet veel geld hoeft uit te geven aan het inhuren van een webontwikkelaar, maar de styling zelf gemakkelijk en zonder enige programmeer-ervaring uit kunt voeren.

inspirerende in-company SEO training
leuke in-company SEO training

hoe werkt het?

Als je de cursus hebt aangeschaft, kun je direct beginnen met de 1,5 uur aan lesmateriaal van video’s met inspirerende voorbeelden uit de praktijk. Zodat je de tips en tricks direct in je eigen website kunt implementeren. 

Je hebt levenslang toegang tot de video’s.

Je kunt de video’s op ieder gewenst moment terugkijken.

Wie ben ik en wat ga je leren

in deze WordPress webdesign training?

Ik ben Marjet Wullink, eigenaresse van Minimalistische Marketing.

Met mijn bedrijf Minimalist Marketing help vrouwelijke ondernemers en bedrijven online vindbaar te worden. Dit doe ik aan de hand van SEO strategieën en het doen van keyword onderzoek. Dit zorgt ervoor dat deze bedrijven sneller en beter worden gevonden online. 

Daarnaast leer ik ondernemers om hun WordPress website te vormgeven. Zo kunnen ze hun site de door hen gewenste vorm, styling en structuur te geven, waardoor zij opvallen met hun persoonlijke branding tussen alle online marketing van nu.

inspirerende in-company SEO training

deze webdesigner training

is iets voor jou als:

  • Je een WordPress gebruiker bent en wilt leren hoe je zelf basis styling aanpassingen doet in je website
  • Je bent nieuwsgierig bent naar het ontwerp van je website met code en wilt hier meer mee doen
  • Je bent gemotiveerd bent om CSS goed onder de knie te krijgen en mogelijk zelfs een professionele webdesigner te worden
  • Je niet voor elke aanpassing van je website een webbouwer wilt inschakelen en veel geld uitgeven, terwijl je dit voortaan ook zelf kunt doen
  • Je een aanpakker bent en alles wat je leert in de online cursus implementeert

REVIEWS WORDPRESS WEBDESIGNER TRAINING

KLANTEN AAN HET WOORD

webdesigner training
 PRIJS  € 66,- (incl. 21% btw)

Meer informatie? Bel of mail 06-42242614 / info@minimalistmarketing.nl.

FAQ

Wat is de investering voor de online cursus? € 66, – inclusief BTW.

Hoelang duurt de cursus? Je kunt deze cursus op je gemak vanuit huis in je eigen tempo volgen. In totaal duren de video’s bij elkaar ongeveer 1,5 uur. 

Ik ben niet zo technisch. Kan ik dan wel meedoen? Dat geeft helemaal niks. De cursus is juist ontworpen voor ondernemers die niet zo technisch zijn, maar die er graag meer over willen leren.

Wat heb ik nodig om aan het programma mee te kunnen doen? Een computer met internet en een (WordPress-)website. WordPress is geen must want de meeste principes gelden voor alle websites, maar ik geef wat meer uitleg voor WordPress.

Hoelang blijven de video’s online staan? De video’s blijven altijd online staan. Je krijgt levenslang toegang.

Kan ik tussendoor ook vragen stellen als ik ergens tegenaan loop? Je mag me via Instagram een direct message sturen of een mail.

Wat nu als ik niet het resultaat behaal dat ik voor ogen heb met deze cursus? Heb je alle lessen serieus doorlopen en heb je er niets aan gehad? Dan krijg je van mij je geld terug.

Hoe werkt het nadat ik de cursus heb aangeschaft? Na betaling van de cursus krijg je per e-mail login gegevens waarmee je inlogt in het beveiligde gedeelte van de website. Je kunt direct starten. 

ben je er klaar voor om een echte webdesigner te worden?

 Zodat je niet telkens met je webdesignbouwer over iedere kleine aanpassing hoeft te overleggen en je jezelf daarmee ontzettend veel geld en tijd bespaart?