WEBDESIGNER TRAINING

Style met gemak je website zonder technische kennis en word in no-time een ware CSS goddess!

‘We werken al geruime tijd met een super goede webbouwer, maar soms praat je toch net zelfs een andere taal. Hij zag soms niet hoe wij een bepaald ontwerp wilden hebben en we vonden dat onze website er op mobiel vaak niet zo uitzag als dat we eigenlijk wilden. We misten dan bijvoorbeeld een stukje witruimte of wilden dan net een andere uitlijning.

Na het volgen van deze cursus, kunnen we nu zoveel sneller schakelen met de webbouwer, omdat we exact kunnen aangeven waar en hoeveel witruimte we willen hebben, gewoon door de CSS-code toe te sturen. Bovendien kunnen we nu zelfs blokken onzichtbaar maken voor mobiel, en ervoor zorgen dat ze alleen op de desktop te zien zijn. Door zelf meer te leren over de styling van onze website, hebben we veel kosten, frustraties richting de webbouwer en tijd bespaard.’
Aldus Dianthe, deelnemer aan de WordPress webdesign CSS cursus.

Het is een veelgehoord probleem van veel ondernemers. Ze willen graag hun website in een bepaalde stijl gieten, kost veel tijd om dit duidelijk uit te leggen aan de webdesigner of het komt er toch niet zo uit te zien als ze vantevoren gedacht of voorgesteld hadden. Bovendien wil je ook niet je webdesigner lastig vallen met elke aanpassing die je wilt doen. Dit kost je weer een paar dagen tijd en meestal ook een berg geld.

Gelukkig kan het ook anders.

REVIEWS WEBDESIGNER TRAINING

KLANTEN AAN HET WOORD

seo training amsterdam

Want hoe zou het voor je zijn als:

 • Je voortaan met gemak de basis styling aanpassingen zelf kunt doen in je WordPress website?
 • Zodat je niet voor elke aanpassing je webbouwer hoeft te mailen en jij trots kunt zijn op je eigen ontwerp vaardigheden?
 • Je nooit meer gefrustreerd raakt omdat het je weer eens niet lukt om de grootte van je tekst en de achtergrondkleur van je website te veranderen?

 

Als jij nu denkt ‘yes, dat wil ik!’ dan sluit deze webdesigner training perfect bij jou aan. In slechts 1,5 uur tijd leer jij met behulp van uitleg op video de basisprincipes voor styling van lettertypes, groottes van lettertypes, achtergrondkleuren en witruimtes. Zodat je niet veel geld hoeft uit te geven aan het inhuren van een webontwikkelaar, maar de styling zelf gemakkelijk en zonder enige programmeer-ervaring uit kunt voeren.

Hoe werkt het?

 • Als je de cursus hebt aangeschaft, kun je direct beginnen met de 1,5 uur aan lesmateriaal van video’s met inspirerende voorbeelden uit de praktijk. Zodat je de tips en tricks direct in eigen website kunt implementeren.
 • Bovendien krijg je een halfuur 1-op-1 tijd met mij persoonlijk via Zoom waar je van voorstellen via een formulier jouw specifieke vragen over je website styling aan me kunt stellen. Je krijgt tijdens onze oproep antwoord op deze vragen.
 • Al je andere vragen over de cursus kun je stellen in de besloten Facebookgroep met gelijkgestemde ondernemers, tijdens de live Q & A’s die ik eens per maand geef.
 • Jouw WordPress webdesign kan als voorbeeld worden gebruikt tijdens de live Q&A zodat je ook nog jezelf en je business kunt promoten in de groep.
 • In elke live Q&A op Facebook behandel ik een nieuw onderwerp, die ook weer wordt toegevoegd als extra lesmateriaal in de online cursus.
 • Je hebt levenslang toegang tot de video’s (ook tot de nieuwe Q&A’s die hier later aan worden toegevoegd). Je kunt de video’s op ieder gewenst moment terugkijken.

Wie ben ik en wat ga je leren in de WordPress webdesign training?

Ik ben Marjet Wullink, eigenaresse van Minimalistische Marketing.

Ik help vrouwelijke ondernemers en bedrijven online vindbaar te worden aan de hand van SEO strategieën en het doen van keyword onderzoek.

Daarnaast leer ik ondernemers om hun WordPress website de door hen gewenste vorm, styling en structuur te geven, waardoor zij opvallen met hun persoonlijke branding tussen alle online marketing van nu.

REVIEWS WORDPRESS WEBDESIGNER TRAINING

KLANTEN AAN HET WOORD

Wanneer is deze webdesigner training geschikt voor jou?

 • Je bent een WordPress gebruiker en wilt leren hoe je zelf basis styling aanpassingen doet in je website
 • Je bent nieuwsgierig naar het ontwerp van je website met code en wilt hier meer mee doen
 • Je bent gemotiveerd om CSS goed onder de knie te krijgen en mogelijk zelfs een professionele webdesigner te worden
 • Je wilt niet voor elke aanpassing van je website een webbouwer inschakelen en veel geld uitgeven, terwijl je dit voortaan ook zelf kunt doen
 • Je bent een aanpakker en implementeert alles wat je leert in de online cursus met mijn persoonlijke begeleiding via de besloten Facebookgroep

webdesigner training

online cursussen + 20 min. 1 op 1 met mij
CSS wordpress webdesign cursus nu voor maar  € 125,- (incl. 21% btw)

Meer informatie? Bel of mail 06-42242614 / info@minimalistmarketing.nl.

FAQ

Wat is de investering voor de online cursus? € 125, – inclusief BTW.

Hoelang duurt de cursus? Je kunt deze cursus op je gemak vanuit huis in je eigen tempo volgen. In totaal duren de video’s bij elkaar ongeveer 1,5 uur.

Ik ben niet zo technisch. Kan ik dan wel meedoen? Dat geeft helemaal niks. De cursus is juist ontworpen voor ondernemers die niet zo technisch zijn, maar die er graag meer over willen leren.

Wat heb ik nodig om aan het programma mee te kunnen doen? Een computer met internet en een WordPress-website.

Hoelang blijven de video’s online staan? De video’s blijven altijd online staan. Je krijgt levenslang toegang.

Kan ik tussendoor ook vragen stellen als ik ergens tegenaan loop? Jazeker, je krijgt een halfjaar lang toegang tot de besloten Facebookgroep waar je al je vragen aan mij kunt stellen als je vastloopt.

Wat nu als ik niet het resultaat behaal dat ik voor ogen heb met deze cursus? Heb je alle lessen serieus doorlopen en heb je er niets aan gehad? Dan krijg je van mij je geld terug.

Hoe werkt het nadat ik de cursus heb aangeschaft? Na betaling van de cursus krijg je per e-mail login gegevens waarmee je inlogt in het beveiligde gedeelte van de website. Je kunt direct starten. Binnen 24 uur krijg je een mail met de vraag van je toegang tot de cursus goed is gegaan. Hier zul je binnen enkele dagen worden uitgenodigd voor de besloten Facebookgroep.

Dus, ben jij er klaar voor om een echte CSS goddess te worden? Zodat je niet telkens met je webdesignbouwer over iedere kleine aanpassing hoeft te overleggen en je jezelf daarmee ontzettend veel geld en tijd bespaart?