Natuurlijk is het gek om te zeggen, dit is wel een succesvolle blog en dit niet. Daarom ga ik even de terminologie voor een succevolle blog geven vanuit slechts een zienswijze. Namelijk dat de persoon die de blog begonnen is, hier nu full time van kan leven.

Enkele van deze succesvolle blogs voorbeelden komen uit mijn eigen netwerk omdat ik vind dat zij echt stoer zijn en super succesvol en altijd vol met ideeen. Zie hieronder mijn lijstje met voorbeelden van succesvolle blogs.

 •   CITYMOM: succesvolle blog voor moeders

  succesvolle blogs voorbeelden citymom
  Een succesvolle blog voor moeders, founded by Bettina Neseker. Die al na een paar jaar heel hard werken, fulltime kon rondkomen van haar blog. Zij heeft dit voornamelijk gedaan door haar focus op de vindbaarheid van haar blog te leggen, zo hoeft ze minder tijd te investeren in social media en krijgt haar blog ook zonder actieve promotie veel traffic.

 •   Interiorjunkie: Succesvolle interieur blog

  succesvolle blogs voorbeelden interiorjunkie

  Interiorjunkie is opgezet door Elisah Jacobs. Met veel liefde stuurt ze een team aan bloggers en stagiairs aan en schrijft ze zelf ook veel van haar content. Een echte pro in het blog-vak. Haar posts krijgen vooral veel traffic door social media. Ze gaat veel leuke samenwerkingen aan met fijne merken uit de interieurbranche. Zo heeft zij van haar blog haar fulltime baan kunnen maken. Want hoe tof is dat!

 •   Steffie’s Cons and Pro’s

  succesvolle blog voorbeelden steffy
  Steffy uit New York heeft haar blog altijd naast haar baan geschreven. Echter toen ze een baby kreeg en weer aan het werk ging, merkte ze dat ze meer tijd met haar kind wilde doorbrengen. Toen is ze helemaal voor haar blog gegaan. En ze doet dit echt bewonderingswaardig goed. Haar stijl is heel uniek en ze houdt zich extreem goed aan haar oranje color scheme.

 •   Succesvolle blog voorbeeld:
  Cotton and cream

  succesvolle blog voorbeeld cotton cream
  Ook Marlieke kan haar feestelijke levenstijl betalen van haar blog. Als je haar blog volgt dan wordt je leven ook net zo’n feestje als die van haar. Heerlijk hoe zij van elk detail in haar leven een feestje weet te maken met een vleugje humor.

 

Dit zijn de blogs waar ik zo even op kom die ik graag met jullie deel. Maar natuurlijk zijn er veel meer en ik ben erg benieuwd welke voor jou succesvolle blogs zijn. Laat het me weten met een reactie hieronder, dan voeg ik de blog eraan toe. (Als je wilt dat ik je reactie voor de succesvolle blogs voorbeelden niet toon, geef dat even aan, dan weiger ik m voor publicatie.)

Goed WordPress Thema voor SEO & super handig

Divi theme

SEO uitbesteden?

Wil je op keywords die belangrijk zijn voor jouw services en producten? Maak een afspraak voor een gratis intake om te kijken of dit iets voor jou is.