SEO & Branding gaat vaak wel goed als je brandname en je domeinnaam hetzelfde zijn. Maar als de schrijfwijze van je brandname anders is dan normaal, dan kan dit wel eens problemen veroorzaken. Denk bijvoorbeeld ook eens aan smplskin.com. Zij noemen zichzelf Simpel maar je schrijft het anders. Ditzelfde probleem had Trvlbees. Als je het uitspreekt, zoekt iedereen op ‘travelbees’ en kwam zodoende bij een concurrent. Niet fijn. Maar SEO Branding kon hierbij een uitkomst bieden.

seo branding


Dit was daarom ook een van de problemen waarvoor de oprichtsters van het online travel platform TRLVBEES naar me toe kwamen. Daarom hebben we een van hun belangrijkste pagina’s, de ‘About’-page, omgetoverd tot een pagina die goed vindbaar is op het woord Travelbees zoals de meeste mensen erop zoeken.

Het is vaak goed om vooral een pagina te nemen waar al veel bezoekers op komen. Dit zijn vaak pagina’s als de ‘about’ of ‘contact’-pagina. Deze pagina’s hebben voor Google al veel waarde omdat ze vaak worden bezocht. Google gaat er vanuit dat deze pagina’s om hun waardevolle inhoud zo vaak worden bezocht. Daarom kun je goed gebruik maken met SEO & Branding van je ‘About’-page en je Brandname.

seo

Hi, ik ben Marjet,

Jouw gids in het vinden van een perfecte niche. Met mijn achtergrond als bedrijfskundige, marketingstrateeg, SEO- en niche-expert, zie ik moeiteloos waar jouw kansen liggen. 🎯 Ik zorg ervoor dat je niet aanmoddert met halfslachtige strategieën, maar recht op je doel afgaat. Al meer dan 500 mensen geholpen aan een niche & expertise die bij hen past.