Vandaag wil ik graag SEO blog tips geven aan de webshop van ‘Rock your world’. Rock your world is een fijne selfcare webshop van Hanneke Peeters. Het gaat helemaal over selfcare en spiritualiteit.

Op haar blog geeft Hanneke ook een fijne tips voor selfcare. Een van deze blogs is een (SEO) blog die heet ‘selfcare tips voor drukke moeders’. Nu wordt er best veel gezocht op drukke moeders. Drukke moeders is ook een doelgroep voor de webshop dus dat is helemaal een goed idee.

Daarom zouden we kunnen zeggen dat inderdaad ’selfcare tips voor drukke moeders’ een zoekwoord is, maar ook ‘drukke moeders’ en ‘selfcare tips’. Ik zou hier de nadruk even op ‘drukke moeders’ leggen en bij een categorie pagina eerder op ‘selfcare tips’ in het algemeen.

SEO blog tips voor deze blog

De blog scoort al op #9 voor drukke moeders dus dat is al een super goed begin. Nu krijg je vaak nog niet heel veel klik op die positie en zou je het liefste in de top 5 willen belanden. Maar het is al super goed van deze (SEO) blog en dat komt vooral omdat hanneke het keyword in de URL dus de permalink heeft neergezet. En daarnaast ook in de meta-titel en normale H1 titel van de (SEO) blog.

De SEO blog tips voor deze blog zijn dat de keywords ook :

seo blog schrijven tips

Als Hanneke dit nog even aanpast dan gaat de SEO blog helemaal rocken!
En dan zou het zo kunnen zijn dat ze binnen een maand stijgt naar de top 5!
En dan allemaal drukke moeders die haar stenen en relaxende sprays gaan kopen!

Wil je ook SEO blog tips?

Als je ook SEO blog tips wilt voor je blogs, dan mag je je aanmelden voor de SEO inspiration Thursday.
Stuur me een mail of een direct message via Instagram @marjetwullink

seo

Hi, ik ben Marjet,

Jouw gids in het vinden van een perfecte niche. Met mijn achtergrond als bedrijfskundige, marketingstrateeg, SEO- en niche-expert, zie ik moeiteloos waar jouw kansen liggen. 🎯 Ik zorg ervoor dat je niet aanmoddert met halfslachtige strategieën, maar recht op je doel afgaat. Al meer dan 500 mensen geholpen aan een niche die bij hen past.