SEO advies Amsterdam

jouw bizz & website verbeteren we Samen!

Wil je het even niet meer alleen doen?Marketing keuzes maken we samen!

wat doen we nog meer…   

N

ik ga eerst alle statistieken bekijken en aflezen waar jouw kansen liggen 

Samen kijken we naar jouw struggles en hoe we die kunnen oplossen.

wil lokaal beter vindbaar worden? efficienter social media gebruiken of meer bloggen?

Je hebt al veel cursussen gevolgd in online marketing maar je weet niet waar je moet beginnen? 

Sidebar optimaliseren seo

Bedenk eens hoe je je zult voelen als:

 • Je een blog gaat schrijven waar je steeds reacties op krijgt

 • Je voelt je zeker over hoe je jouw website hebt ingedeeld

 • mensen je bellen  en vertellen dat ze je gevonden hebben via Google

 • Je een expert wordt binnen jouw vakgebied omdat jij weet met welke problemen je klanten zitten

 • JE OP GEWELDIGE NIEUWE IDEEEN KOMT OMDAT JE ZIET WAAR MENSEN NAAR OP ZOEK ZIJN.

 • rust voelt omdat je niet meer veel social media hoeft te doen want mensen die problemen hebben rond jouw expertise belandden automatisch op jouw website

“Wat ben ik blij dat ik Minimalist Marketing heb ingeschakeld! “

Na ruim 13 jaar een eigen praktijk voor gezondheid, bewustzijn en energie te hebben wilde ik heel graag (nog) meer mensen bereiken met de diensten die ik aanbied. Had al een en ander zelf uitgeprobeerd, maar niet met het gewenste resultaat.  Ik leerde  termen waarvan ik nog nooit gehoord had, maar dankzij de kennis, geduld en praktische tips van Marjet kreeg ik er steeds meer plezier in!

Via Zoom nam ze me mee in de wereld van SEO op een rustige , deskundige, praktische en inspirerende manier.  Op deze manier via Zoom vond ik ook heel handig omdat de opname na afloop werd nagestuurd en ik het nog eens rustig kon nakijken en weer dingen op mijn website kon aanpassen, ideaal!

 Marjet heeft mij geholpen met veel dingen waar ik voorheen best tegenop zag maar waar ik naderhand zelfs plezier in kreeg. Met als resultaat dat mijn website Innergy for life beter gevonden wordt, mijn diensten zijn uitgebreid en ik nog meer kan doen waar ik heel blij van wordt! Ik raad Minimalist Marketing absoluut aan!”

Janny Janssen
Innergyforlife

ONLINE MARKETING EN SEO Advies voor jouw website

Vantevoren kijk ik naar waar ik kansen zie voor jouw website. 

1. blogs optimaliseren & verzinnen

We kijken naar welke blogs de meeste potentie hebben en  wat we hieraan kunnen verbeteren om deze nog beter vindbaar te laten worden. Heb je op jouw website geen blogjes maar wel andere teksten kunnen we ook hier naar kijken.

2. diensten- of productpagina’s verbeteren

Hoe kunnen we je website zo inrichten zodat je diensten en producten zo goed mogelijk gevonden worden. Daar ga ik je tijdens dit 1:1 SEO advies mee helpen.

3. keyword onderzoek doen

Ik zal sowieso keyword onderzoek doen voor de belangrijkste pagina’s en blogs die je hebt. We kijken naar hoe je concurrentie het doet op deze keywords en welke de meeste kans van slagen hebben. 

4. statistieken instellen

Vantevoren kijk ik naar je statistieken en als je deze nog niet hebt, dan zet ik het er voor je in. Als eerste zal dit Google Analytics zijn, maar ook de Search Console zodat we kunnen zien op welke posities je goed scoort.

4. Je menu / website indeling aanpakken

Een goede menustructuur is belangrijk voor de navigatie van jouw website. Ik zal je advies geven over wat handig is voor jouw services of producten qua indeling en of er eventueel pagina’s bij kunnen of verwijdert kunnen worden.

“ik moet mezelf soms bedwingen om te stoppen met SEO”

Ik had nooit gedacht dat ik het echt leuk zou vinden. Het voelde altijd als iets wat ik nog moest doen. Het leek me zo saai.
Maar guess what? Ik kan soms niet meer stoppen met onderzoek doen naar nieuwe keywords en kijken naar de statistieken en zien waar ik nog kan verbeteren.

seo webinar hoe kom je hoger in google

Wist je dat…

... 50% van de MET SEO STARTENDE SITES maken meer dan 100% groei door van hun traffic.
….JE SOMS OOK CONTENT WEG MOET GOOIEN OM BETER VINDBAAR TE WORDEN?

….JE NIET ZOMAAR OUDE CONTENT MOET VERWIJDEREN ZONDER DE OUDE LINK TE ‘REDIRECTEN’?  

Wij wilden meer uit onze content halen. Via via werd ons Marjet aangeraden. Die bracht ons alle kennis over SEO, véél inspiratie en… blogonderwerpen voor een half jaar! We kregen een handige manual mee en kunnen de hele cursus altijd online terugkijken. Zo kunnen we zeker beter worden dan onze concurrent!”

 

Sophie van Berckel | NONONS

inspirerende cursus online marketing amsterdam

online marketing & SEO advies  

     € 475,- (excl. 21% btw)

3 uur een-op-een SEO advies verdeeld over 2 of 3 werksessies (via Zoom op het moment)

Je krijgt een handleiding en je krijgt een werkdocument met alles waar we aan hebben gewerkt.

Nazorg: Je kunt mij nog je vragen mailen, waarmee ik dan maximaal half uur bezig ben om te beantwoorden.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK     

 • BOEK EEN TIJDSLOT VOOR DE EERSTE WERKSESSIE
 • IK MAIL JE MET ALLE DETAILS DIE IK NODIG HEB
 • INDIEN NODIG ZET IK STATISTIEKEN IN JE SITE
 • IK TREF VOORBEREIDINGEN VOOR JOUW KANSEN
 • WE HEBBEN ONZE EERSTE AFSPRAAK
 • JE BETAALT DE FACTUUR IN 2 KEER
 • JE MAG DE VOLGENDE AFSPRAAK ZELF INPLANNEN, WANNEER JE DIE WEER NODIG HEBT.