SEO abonnement

Meer dan alleen bovenaan de zoekresultaten van Google.

online seo cursus

We get you…

Met dit SEO abonnement geef je de beste antwoorden op vragen van jouw doelgroep.

Zo kun je zelfs als bedrijf influencer worden voor jouw doelgroep.

Alleen hoe kom je erachter welke vragen je doelgroep heeft? En hoe ga je die dan allemaal beantwoorden?

WAT DOEN WIJ IN DIT SEO ABONNEMENT?

✓ Basis check voor technische SEO instellingen

✓ Verbeteren je bestaande content voor Google. kijken naar de Quickwins zodat je snel zult groeien.

✓ Verzinnen ideeën voor goede content voor de doelgroep en schrijven deze ook nog eens SEO proof.

Het is meer dan alleen seo, namelijk ook CRO (Conversie Ratio Optimalisatie). Ik regel de technische kant en ik geef advies.

online-seo cursus hoog in-google
seo cursus online reviews

“Websites, daar kijkt niemand meer op, zeiden heel veel mensen in mijn omgeving.

En ik kon ze moeilijk ongelijk geven. Ik had al jaren een website, maar er kwam geen hond op. Bij Minimalist Marketing heb ik een SEO abonnement afgesloten en binnen enkele weken stond ik bovenaan op de zoekwoorden waarop ik ook graag vindbaar wilde zijn.
Mijn blogs kwamen naar boven met google zonder dat ik één advertentie heb hoeven zetten. Het is echt helemaal te gek!

Marjet denkt echt met je mee. Ze heeft een scherpe, kritische blik maar luistert ook heel goed naar wat ik wil en belangrijk vind. Ze denkt mee over geschikte onderwerpen en zoekt uit waar mijn cliënten op zoeken. Ze heeft me, op een eenvoudige manier, heel erg veel geleerd zodat ik echt eigen regie kan houden op mijn website. Tegelijkertijd neemt ze het snel over als het te ingewikkeld voor mij wordt en het mijn expertise te buiten gaat. Dat is precies wat ik nodig heb. Ik kan mijn energie richten op het werk dat ik leuk vind en Minimalist Marketing zoekt kansen, mogelijkheden en heeft gezorgd dat ik enorm ben gegroeid in een korte tijd.

Minimalist Marketing inschakelen was echt de beste beslissing ever. Mijn website wordt enorm goed bezocht inmiddels. Bestaande blogs die nooit iemand las, worden nu volop gelezen omdat ze perfect SEO proof zijn gemaakt, zonder dat het ten koste is gegaan van de inhoud of mijn boodschap.”

Iris Dorste
Liefdescoach

Wat als je…

✓  ..bovenaan je concurrenten in Google staat

✓ ..al na de zomervakantie verbetering ziet

✓ ..de bekendste wordt in jouw niche

✓ ..met enkele aanpassingen meer leads krijgt

✓ ..je afbeeldingen goed vindbaar worden in Google

✓ ..je concurrenten stikjaloers worden omdat je content ‘spot on’ is.

 

SEO abonnement

Wat doen wij?

quickwins bekijken 

In een eerste gesprek voor dit SEO abonnement zal ik alvast de beste quickwins bespreken waar we ons het best op kunnen richten. Dan leg ik uit hoe het werkt en laat ik voorbeelden zien.

Blogs laten schrijven

Elke maand worden er blogposts voor je geschreven op het tekst-schrijver niveau naar keuze. Evalueren en bijsturen dat doen we maandelijks samen.

CRO advies

Zorgen dat je ook daadwerkelijk meer aanvragen krijgt voor je dienst. Je wordt meer gebeld, er worden afspraken ingepland en ook nog eens op een efficiënte manier.

optimaliseren bestaande content

Bestaande pagina’s worden verbeterd voor keywords zodat je boven je concurrentie gaat uitstijgen. 

Techniek & support

Is er iets aan de techniek wat beter kan voor je vindbaarheid? Dan kunnen we contact opnemen met de webdevelopers of eventueel zelf aanpassen. We werken samen in een Trello board zodat je altijd je vragen kunt stellen.

Linkbuilding & Social media

Voor het laatste zetje in de zoekmachines heb je soms nog wat linkbuilding en social media aandacht nodig. We maken hiervoor een plan om dit met zo min mogelijk tijd voor elkaar te krijgen.

“Sinds ik met Marjet werk zijn de kliks op voor mijn doelgroep (en daarmee mijn business) belangrijke onderwerpen meer dan verdubbeld. 

Ik merk dit ook aan het aantal mensen dat contact met me opneemt. Werken met Marjet is ontzettend fijn! Ze heeft aan een half woord genoeg, ze begrijpt precies wat voor mij en mijn bedrijf belangrijk is en komt proactief met goed advies. Ik hoop nog lang met Marjet samen te werken.”

Denise Boon
Orthomoleculair darmspecialist

 

seo cursus reviews online
seo cursus online reviews

“We zijn super enthousiast!

“Wij, van SMPL, hebben Minimalist Marketing al vaak ingeschakeld voor SEO advies voor onze website. We kregen praktisch en duidelijk SEO advies en nu hebben we een plan zodat we stap voor stap onze resultaten kunnen verbeteren. En het werkt! Het heeft ons echt geholpen om onze website op een hoger niveau te tillen. We zouden haar expertise iedere website-eigenaar aanraden. We weten zelf ook wel het een en ander van SEO, maar de kennis van Minimalist Marketing gaat wel echt een stuk dieper. Ze kan dit ook goed vertalen naar praktische tips zodat we er op een makkelijke manier mee aan de slag kunnen. Voor ons is juist deze praktische invulling erg belangrijk. Een must-go-to dus voor iedereen die een succesvolle website wil!”

SMPL SKINCARE

online-marketing-advies-amsterdam-blogger
online-marketing-advies-amsterdam-interieur-blogger
online-marketing-advies-amsterdam-blogger

Wat zij zeggen

COR SANDBERG
HAPPY TOWELS

“Mijn webwinkel met duurzame hamamdoeken, Happytowels.nl,  was slecht vindbaar in Google. De verkopen vielen ook tegen. Ik had boeken in huis gehaald over Google en SEO, maar zag door de bomen het bos niet meer.
Heel kort heb ik overwogen om duurbetaalde SEO-cowboys in te huren. Zij beloven je gouden bergen, maar daar geloof ik niet in. Bovendien wil ik geen website met teksten die voor Google zijn geschreven i.p.v. voor mensen. Illegale technieken toepassen wil ik ook niet. Marjet van Minimalist Marketing is absoluut geen cowboy. Ze heeft me geholpen met deskundige adviezen waar ik echt wat mee kan. Het resultaat is dat mensen die op hamamdoek zoeken, mij veel beter kunnen vinden. En ik veel meer hamamdoeken verkoop.
Als je op een eerlijke manier hoger wilt scoren in Google, raad ik je minimalistmarketing.nl aan.”

“De SEO-cursus van Minimalist Marketing kan ik aanraden aan elke blogger. Aan de hand van voorbeelden met mijn eigen website en die van andere cursisten, liet ze zien welke stappen we kunnen ondernemen om beter vindbaar te zijn. Het was een interessante en leerzame avond waardoor ik nu anders naar SEO kijk. Binnenkort neem ik nog een keer contact met je op om mijn blog een keer helemaal SEO proof te laten maken.”

JUST BY MANON

INGRID
ZORGINSTELLING

“Ik ben nu een paar keer bij Marjet geweest voor SEO advies en het lijkt wel tovenarij, maar binnen een maand staan we op de eerste pagina op Google terwijl we niks aan Adwords doen. Ook zie ik in Google Analytics binnen deze maand een verdubbeling in de kliks op de pagina’s die we hebben verbeterd.
Ook is ze heel goed en vasthoudend –en gelukkig tegelijkertijd heel geduldig- in het krijgen van een betere focus in mijn
blogstrategie, iets wat ik zelf nooit zou verzinnen. Marjet is een aanrader!”
“Ik kan Marjet enorm aanbevelen als je tot betere resultaten met je bedrijf wilt komen. Met veel kennis maakt Marjet een SEO content en marketing plan waar je samen aan werkt. Onderweg kom je ook nog meer tot de kern van je aanbod en leer je nieuwe mogelijkheden met SEO en marketing. Het geeft focus en het is erg leuk samenwerken. Gaandeweg worden betere resultaten zichtbaar, hier kan ik ook na het traject mee verder!”

Titia van Rootselaar