Personal Branding & SEO betekent dat je goed vindbaar bent op je naam. Oftewel als men zoekt op Marjet Wullink in Google, welke zoekresultaten komen er dan naar boven? 

Het is belangrijk dat de zoekresultaten in elk geval relevant zijn. Je kunt natuurlijk een goede ge-update LinkedIn profiel hebben die bovenaan in de zoekresultaten komt. Dat is fijn als je dat graag wilt. Alleen geeft een LinkedIn-profiel niet direct de sfeer van je personal branding weer. Oftewel als je een minimalist bent, dan wil je liever niet teveel poespas en dat kun je niet direct op je profiel kwijt. Of als je juist graag enorm veel kleur wilt laten zien, kun je dit ook niet goed kenbaar maken op je LinkedIn profiel of een andere social medium. 

Personal Branding & SEO = vindbaar zijn op je eigen naam

Jouw Personal brand is toch echt je eigen naam. Als je daarmee nou vindbaar bent op een pagina die je helemaal in jouw stijl maakt. Dit straalt direct uit wie je bent en hoe je wilt dat anderen jouw zien.

Als je dan zoekt in Google op jouw eigen naam en jij komt met die pagina omhoog, dan zit je goed.

personal branding SEO

Je ziet hierboven dat ik nog met Bureau Bold omhoog kom in de zoekresultaten i.p.v. Minimalist Marketing (dit komt langzaam en met geduld vanzelf goed ;). Maar de pagina wordt gewoon doorverwezen naar mijn nieuwe domeinnaam minimalistmarketing.nl/marjet-wullink. In elk geval kom ik boven alle social media profielen die ook meestal met mijn eigen naam zijn geoptimaliseerd. Hoe je dat doet lees je hieronder.

Tips om Personal branding & SEO door te voeren

 

seo

Hi, ik ben Marjet,

Jij verdient het om op een simpele manier je marketing te doen. Dat begint allemaal bij iets wat al van nature goed werkt. Vanuit jouw unieke kracht, opdrachten of cliënten krijgen. Daar werken we aan tijdens de SEO cursus. In april is de SEO cursus in Hilversum en in mei is de volgende live SEO cursus in Amsterdam.

This will close in 20 seconds