Het is vooral geinig om te zien waar men wel niet niche webshops van kan maken. Vaak gaat het om de laatste trends waar men een niche van maakt. Iets wat op dit moment hip is. Je moet hier wel vaak mee oppassen omdat dit ook zo weer over kan zijn deze hype.

Ik zal jullie eerst even enkele hype niche webshops laten zien. Toch ben ik vaak band dat deze niche shops niet een heel lang leven hebben omdat het de laatste trend betreft.

 • Niche webshop in Jungle kleding en woonaccessoires
  Een webshop met de leukste dieren printen op kleding en interieur. Wie wil dat nou niet? Ik vind het in elk geval een erg leuke shop om rond te neuzen. Het enige is dat we nooit weten wanneer deze printjes trend stopt. Dus in elk geval gebruik maken van deze jungle-hype!
  niche webshops hype
 • Air plant – Niche webshop 
  Een trend in de plantenwereld die ook wel eens niet al te lang meer zou kunnen duren is de air plant. Maar het is natuurlijk een super handige plant dus wie weet blijft deze hype wel forever. Om deze niche webshop te bekijken kun je hier klikken.
  niche webshop air palnts

 

 • Niche webshop voor glutenvrije producten
  niche webshop glutenvrije webshop
  Wie wil er nou geen heerlijke roze donuts en dan nog een beetje goed voelen omdat ze glutenvrij zijn? Dan ben je bij deze webshop aan het juiste adres! Ik denk ook dat glutenvrij inmiddels geen trend of hype meer is dus deze webshop is zeker een blijvertje. Well done niche webshop!

 

Jouw niche webshop toevoegen aan deze lijst met niche webshops?

Als je zelf een niche webshop hebt, laat het me weten dan zet ik deze erbij ter inspiratie voor webshop starters. Vul hieronder jouw niche webshop in of een webshop die je heel erg kunt waarderen.

niche webshops

Sales funnel maken + gratis weggever

Samen bedenken we jouw niche, customer journey en sales funnel met hierin een gratis weggever.