In het blogje minimalistische fashion brands vertelde ik over mijn minimalistische kledingstijl. Een minimalistische outfit kan heel goed worden ge-upgrade met de juiste minimalistische jewelery. In dit blogje zal ik een paar mooie minimalistische jewelery brands in Amsterdam met jullie delen.

RIVERSTONES
Riverstones’ missie is ‘Finding beauty in the rush of life’. Hiermee willen ze je inspireren om je dromen en ambities te volgen, maar in combinatie met je rust te vinden. De ontzettend mooie sieraden die ze maken zijn een statement op zich, maar zullen nooit afleiden van jou. Naast de prachtige seizoens collectie en standaard collectie  is er ook de ‘Amsterdam collectie’. Deze collectie heeft sieraden met de grachtenpanden er in verwerkt.

ANNA+NINA
Anna+Nina maken ontzettend veel simpele sieraden, maar er zijn ook ontzettend gave statement sieraden. Als je op zoek bent naar een goede basis aan sieraden om op te bouwen zijn de sieraden van Anna+Nina ontzettend goed om mee te beginnen. Je kan ze combineren en aanvullen met de sieraden die die dag bij de outfit of gelegenheid passen.

OVERLOAD JEWELLERY
Overload Jewellery heeft gave sieraden. Waar Anna+Nina de specialere statement sieraden vaak bepaalde kleuren hadden, maakt Overload de sieraden speciaal een statement door het design. Zoals ze het zelf ook zeggen hebben ze elegante sieraden die bij alles passen maar aan de andere kant hebben ze ook bold statements die er voor zorgen dat je zeker opvalt maar op een subtiele manier.

MIMI ET TOI
Als je opzoek bent naar minimalistische sieraden die een luxe uitstraling hebben, is Mimi et toi iets voor jou! Hoewel de andere merken er ook absoluut luxe uitzien, is Mimi et toi toch wel de kers op de taart. De uitstraling die de sieraden hebben zorgt er voor dat er een extra chic gevoel bij komt. Het zijn ontzettend mooie speciale sieraden die een fantastische aanvulling zijn aan een minimalistische outfit.

Het gaat uiteindelijk om hoe jij de sieraden stijlt, maar deze merken zullen je zeker verder helpen!

Goed WordPress Thema voor SEO & super handig

Divi theme