Een leven zonder Instagram bestaat niet. Instagram is het ultieme platform om je levensstijl, en jezelf, te laten zien. Veel populaire Instagram accounts en influencers laten minimalisme zien en inspireren je om minimalistisch te leven . Het is heerlijk om te kijken naar de clean, minimalist pictures die voorbij komen op je tijdlijn. Daarom hebben wij een top 5 met de mooiste minimalistische Instagram accounts gemaakt.

Minimalist instagram

Mija Mija – beautiful minimalist Instagram

Mirjam Flatau is een Los Angeles based influencer op Instagram, maar heeft ook een blog waar ze haar minimalistische Instagram foto’s laat zien. De Insta feed van het account Mija Mija ziet er heerlijk rustig uit. Je ziet veel foto’s met witte achtergrond en mooie minimalist outfit foto’s van Mirjam. Als je op zoek bent naar een mix tussen minimalism en California laid-back foto’s zit je bij Mija Mija goed.

Minimalist Instagram Mija Mija

SMPL skincare – minimalist skincare Instagram account

Een ander minimalist Instagram account is SMPL skincare. Zij promoten hun natuurlijke huidproducten producten op een minimalistische manier. Natuur is een vaak voorkomend onderwerp in alle foto’s. Smplskincare draait om een vegan lifestyle, natuurlijke skincare en minimalist pictures. De Instagram story van Smplskincare is een must om te volgen. Hier worden foto’s van de producten, ingrediënten en reis foto’s gedeeld.

Minimalist Instagram Smplskincare

Onlydecolove – minimalist interior design

De in Oslo wonende Katerina Dima is de creatieve geest achter het populaire Instagram account ‘Onlydecolove’. Naast haar minimalist Insta bijhouden is Katerina fotograaf en architect. Dit verklaart natuurlijk alle mooie minimalistische foto’s van interieurs op haar account. Als je haar minimalist Instagram gaat volgen kun je veel rustgevende foto’s van mooi opgeruimde woningen vinden. Ze post dagelijks minimalist stories van mooie onder andere haar eigen minimalistische huis.

Minimalist Instagram Interior

Joelfilip – minimalist architecture Instagram

De Portugese fotograaf Joel Filipe legt de nadruk in zijn foto’s op de architectuur en de details van elk gebouw. Door zijn foto’s minimalistisch bij te snijden creëert hij een ontzettend mooi minimalist Instragram account. Veel lichte kleuren,strakke luchten en historische gebouwen komen in zijn foto’s voorbij. Naast historische gebouwen zoals Kathedralen in Zuid-Italië legt hij ook veel hedendaagse stedelijke structuren vast. Ben je fan van architectuur, gebouwen, monumenten en meer? Ga dan vooral de minimalist Instagram van Joelfilip volgen.

Minimalist Instagram Joelfilip

Pat_Kay – landscapes in a minimalist way

Pat Kay is bekend om zijn minimalist Instagram vol landschapswerk. Hij maakt foto’s van extreme hoogte om de mooiste beelden vast te leggen aan de hand van zijn kenmerk: minimalisme. Om de uitgestrekte omgevingen goed te laten zien maakt hij veel gebruik van afstanden en ruimte om hem heen. Met 98,7K volgers wordt zijn minimalistische account ontzettend veel bekeken over de hele wereld. Hieronder zie je een van zijn prachtige foto’s. Naast zijn Instagram heeft hij ook een Youtube kanaal waarop hij korte video’s post van mooi landschap in de landen waar hij komt.

Minimalist Instagram

Hoe lekker is het om op je vrije zondagmiddag door de feed van een van deze minimalist Instagram accounts te scrollen. Laat je inspireren door de mooie foto’s en wie weet ben jij ook een geboren minimalistische Instagrammer. Ben je na het zien van de minimalist pictures nieuwsgierig geworden naar meer? Instagram staat vol met accounts die je inspireren om minimalistisch te leven, dus ga vooral op zoek naar de mooiste foto’s en accounts.

Sales funnel maken + gratis weggever

Samen bedenken we jouw niche, customer journey en sales funnel met hierin een gratis weggever.