kernwaarden test marketing bedrijf

Weten was je kernwaarden zijn is mega handig! Niet alleen in je privé leven maar ook in je carrière. En als je ondernemer bent is dit van essentieel belang om je te onderscheiden van anderen.

Daarom heb ik deze kernwaardentest gemaakt, het biedt een diepgaand inzicht in je eigen waarden en overtuigingen. Door te begrijpen wat echt belangrijk voor je is, kun je gerichter keuzes maken die in lijn liggen met je persoonlijke en professionele doelen.

Door duidelijker te weten wat je kernwaarden zijn met deze kernwaardentest, kun je je content gerichter schrijven, je werkwijze eenduidiger maken en zorgen dat ze ook terugkomen in het resultaat naar je klant. Op deze manier zorgt het dat je business ‘makes sense’.

Een voorbeeld van kernwaarden test uitslag

Ontspanning was een van de kernwaarden die uit de kernwaarden test kwam voor Maria van De oplaadcoach.

Deze kernwaarde ontspanning is heel belangrijk in de werkwijze van de oplaadcoach. Haar visie is namelijk dat niemand echt ‘coachable’ is wanneer ze niet eerst in de diepe ontspanning zijn geweest. Ze gebruikt dus eerst ontspanningstechnieken zoals ademhaling, reiki of lichte massage voor diepe ontspanning. Doordat ik dit wist kon ik tijdens onze 1:1 haar beter mentoren. Zo gingen soms sessies minder soepel dan normaal, het kostte haar meer energie. Ik vroeg haar of ze haar kernwaarde ontspanning wel had doorgevoerd in haar werkwijze. Ze besefte dat dat inderdaad niet het geval was. De kantooromgeving van de klant waar de coachings plaatsvonden gaven niet de mogelijkheid tot ontspanning. Dus stelde ik voor om dan:

  • of niet bij hun op kantoor te coachen
  • of te gaan wandelen / naar buiten te gaan.

De uitslag van de kernwaardentest geeft je dus een duidelijke richting en een gevoel van authenticiteit, waardoor je je onderscheidt van anderen die mogelijk niet zo’n diepgaande visie hebben. Dud stelt deze kernwaardentest je in staat om een unieke propositie te ontwikkelen die je onderscheidt van anderen in dezelfde branche of sector.

Wanneer je je kernwaarden kent en begrijpt, kun je ze integreren in je persoonlijke en zakelijke branding. Dit stelt je in staat om een consistente boodschap uit te dragen die resoneert met je doelgroep en klanten. Door je waarden te gebruiken als leidraad bij het nemen van beslissingen en het vormgeven van je bedrijfscultuur, creëer je een unieke identiteit die je onderscheidt van anderen je aantrekkelijker maakt.

Al met al is het doen van een kernwaardentest een krachtige tool om je te onderscheiden van anderen en een solide basis te leggen voor succes in zowel je persoonlijke als professionele leven.

seo

Hi, ik ben Marjet,

Jouw gids in het vinden van een perfecte niche. Met mijn achtergrond als bedrijfskundige, marketingstrateeg, SEO- en niche-expert, zie ik moeiteloos waar jouw kansen liggen. 🎯 Ik zorg ervoor dat je niet aanmoddert met halfslachtige strategieën, maar recht op je doel afgaat. Al meer dan 500 mensen geholpen aan een niche & expertise die bij hen past.