In de tien jaar dat Instagram bestaat heb je misschien meerdere accounts gehad op de app. Of dat je een Instagramaccount tijdelijk voor iemand moest beheren. Op de Instagram app kan je op meerdere accounts tegelijk ingelogd zijn. Het enige wat je hoeft te doen is te switchen van account, zo gedaan. Alleen hoe verwijder je een account op Instagram wanneer je deze niet meer gebruikt.

Instagram account verwijderen uit app

Veel mensen gebruiken Instagram via de mobiele app. En door de jaren heen heb je misschien meerdere accounts verzameld. Maar hoe kan je een van deze Instagram accounts verwijderen uit de app. Dat gaat heel gemakkelijk, je moet alleen even weten waar het zit. Volg de volgende drie stappen en je bent binnen een minuut uitgelogd uit het account wat je niet wilt gebruiken in de app.

  •  Stap 1: Open de app en ga naar je profiel. Dit staat linksonder.
  • Stap 2: klik bovenin op je gebruikersnaam en selecteer het account dat je wilt verwijderen uit de app. Dit is het hamburgermenu (drie streepjes) linksboven.
  • Stap 3: Ga naar instellingen, scroll naar onderen en klik op afmelden.

 

Instagram account verwijderen

 

Instagram account helemaal Verwijderen

Wil je nu niet alleen je afmelden van je account maar deze helemaal verwijderen. Omdat je deze bijvoorbeeld helemaal niet meer gebruikt. Dat kan natuurlijk ook. Dit moet je doen via een browser en niet via de app. Het kan via een mobiele browser en via de computer en gaat via de volgende link. Instagram doet zijn best om te zorgen dat je je account tijdelijk deactiveert in plaats van je account permanent te verwijderen, let hier dus op. Om je account permanent te verwijderen kan je op deze link klikken. Je hoeft nu alleen nog maar te selecteren waarom jij je account verwijderd. Let op! Als je dit doet gaan al je gegevens verloren.

Meer Instagram Tips?

Heb je het antwoord gevonden wat je zocht op deze pagina? We hebben nog meer blogjes geschreven vol met Instagram tips! Van praktische tips tot hoe jij een ander lettertype kan gebruiken. De Instagram blogjes vind je hier.

 

Instagram account verwijderen uit de app

seo

Hi, ik ben Marjet,

Jij verdient het om op een simpele manier je marketing te doen. Dat begint allemaal bij iets wat al van nature goed werkt. Vanuit jouw unieke kracht, opdrachten of cliënten krijgen. Daar werken we aan tijdens de SEO cursus. In april is de SEO cursus in Hilversum en in mei is de volgende live SEO cursus in Amsterdam.

This will close in 20 seconds