wordpress lettertype aanpassen
Leer het in dit webinar

12 jaar geleden was er een collega (zij was webdeveloper) die in mij geloofde. Die erin geloofde dat ik webdeveloper kon worden. Ik wist alleen niet of ik het kon en of ik het wel leuk zou vinden.

Mijn voorgaande werkgever wilde mij niet de kans geven om het te leren, ook al was dat een webdevelopment bedrijf waar ik als officemanager net na mijn bedrijfskunde studie werkte. Ik leerde veel over boekhouden maar wilde ook meer weten over HTML en CSS. Maar ze dachten dat ik dat niet leuk genoeg zou vinden om er iets mee te doen. Ik ging daar natuurlijk weg omdat deze baan totaal niet uitdagend was na een universitaire studie. Ik had het officemanagement daar opgezet en ging verder naar de uitgeverij wereld en werd online marketeer. 

Bij de uitgeverij liet mijn oud-collega webdeveloper mij de tools zien die ik jullie hier laat zien. Waardoor ik erg enthousiast werd. En ze liet mij veel problemen zelf oplossen en zei dat ik het kon. Soms even in welke richting ik het moest zoeken was voldoende. Daarom wil ik jullie dit vandaag ook te laten zien, zodat je enthousiast wordt over zelf je WordPress website aanpassen in de code.

WIL je een ander lettertype uitproberen op je wordpress website?
of hetzelfde lettertype van een andere site overnemen?

In dit voorbeeld gaan we  aan de hand van Marie Forleo haar website (WordPress) lettertype aanpassen en enkele dingen laten zien die je zelf ook in je website kunt gebruiken. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je haar na gaat doen, want je moet authentiek blijven. Maar leren van anderen is nooit een slecht idee. Let’s start learning from the best!

  wordpress lettertype aanpassen leren in de replay van mijn webinar

Ikzelf ben niet scherp maar als ik mijn scherm deel is het wel scherp (pfieuw)

WordPress lettertype aanpassen is één van de handigste dingen om te weten als je een eigen WordPress website hebt. Op deze manier kun je makkelijker je webbouwer aansturen of je kunt het zelf leren door de online CSS / WordPress designer training te volgen.