business reading

business reading

EEN BUSINESS READING + DUO ONDERNEMERS HEALING

DEEL JE BUSINESS DILEMMA’S

Het lot brengt jou en een andere ondernemer vandaag samen. Je komt allebei naar een praktijkruimte in Amsterdam oud west. Daar vertellen jullie beiden kort over jullie business dilemma’s. We hoeven ze niet op te lossen tijdens deze sessie maar je krijgt wel handvatten om ermee aan de slag te gaan. Systemisch gaan jullie elkaar helpen door voor elkaar als klant te gaan staan. Zodra de ander wordt gehealed, werkt dit door in jouw business. Je gaat jouw klant healing en voorspoed gunnen. Dit zal jou hetzelfde brengen.

BUSINESS READING & HEALING

Tijdens de sessie krijg je healing door middel van Reiki en Chakra healing wat doorwerkt naar je business. Het wordt een liefdevolle sessie waarbij je meer in contact komt met jezelf maar ook met de buitenwereld. De andere ondernemer zal hiervoor komen te staan, door beide kanten te healen komt er balans in het systeem. Je zult merken dat je hierdoor vrijer kunt denken, ondernemen en beslissingen kunt nemen.

Na de sessie krijg je een geschreven reading die ik heb gechannelled aan de hand van je business dilemma. 

“Prettige mix van methodes en de uitkomst is zooooo raak!“

Irene van Vugt

EEN BUSINESS READING + HEALING + NETWERK VERGROTING

Toen ik begon met ondernemen ging ik naar veel netwerkevents. Ik vond het leuk om om nieuwe contacten op te doen én het leverde mij klanten op.

Echter weet ik dat het voor veel mensen een enorme stap is om zomaar allemaal onbekenden te ontmoeten. En meestal is 1 leuke ondernemer ontmoeten ook wel genoeg op zo’n event.

Daarom heb ik dit concept iets kleinschaliger en anders neergezet. Je gaat 90 minuten samen met een andere ondernemer en mij werken aan je business. Je krijgt bovendien healing die doorwerkt in je onderneming en een reading in je mailbox.

Wat krijg je in zo’n business reading / healing sessie?

  • reiki voor je onderneming
  • beter je intuïtie in je bedrijf kunnen inzetten
  • chakra healing op business points
  • geschreven business reading d.m.v. channeling voor een business decision die je moeilijk vindt, deze zal ik achteraf voor je doen en krijg je in je mailbox.

Kosten: € 178,- (excl. 21% btw)

voor vragen mail mij op  marjet@minimalistmarketing.nl

Aanmelden kan via onderstaand formulier en laat weten welke dagen handig zijn voor jou. Dan maken we een plan.

Handige dagen voor jou?

6 + 12 =

business reading healing amsterdam

“Op dit moment zit ik midden in een proces waarbij ik een zakelijke keuze moet gaan maken. De workshop van Marjet kwam op het juiste moment. Ik was niet bekend met de methode die Marjet gebruikt en vond het daarom best spannend maar tegelijk was ik erg nieuwsgierig.

Tijdens de sessie legt Marjet heel rustig en duidelijk uit wat er gaat gebeuren. Ik voelde me direct op mijn gemak en kon mij snel overgeven aan het proces. Na de sessie was ik rustig, ontspannen, verrast en geïnspireerd. Heel bijzonder om zo een richting te ontvangen waar je het antwoord kan vinden.”

Liesbeth Swarts