business healing healer amsterdam

business healing + reading 1:1

CONCRETE  HANDVATTEN + READING IN JE MAILBOX

“WAT IS JE DILEMMA?

We bespreken eerst een business dillemma en gaan al kijken hoe we dit dilemma zo concreet mogelijk kunnen maken. Vanuit daar ga ik met healing uit het sjamanisme, op het gebied van chakra en aurahealing en Reiki je blokkades te opruimen.

BUSINESS HEALING
Het wordt een liefdevolle sessie waarbij je meer in contact komt met jezelf. Je mag heerlijk ontspannen op een massagetafel. Samen kunnen we zo al een start maken met een andere manier van je business of je marketing inrichten om vrijer te gaan ondernemen.

NIEUWE IDEEEN MET DESIGN THINKING & SERVICE DESIGN

We komen tot nieuwe of verbeterde ideeën, services en producten voor je business door middel van design thinking. Dit nemen we mee in het proces van healing en in de reading.

BUSINESS READING
Na de sessie krijg je een geschreven reading die ik heb gechannelled aan de hand van je business dilemma.

Spiritualiteit inzetten voor je zaak. Dat kan Marjet. In het voorgesprek is Marjet al vlijmscherp in haar observaties en ideeën. Daarna volgt een reading en dan krijg je later ook nog in de mail een uiteenzetting van wat ze nog meer in ‘het kanaal’ heeft binnengekregen. Ik heb niet eerder een persoon ontmoet die de vage kant, die kleeft aan readings en spiritualiteit, zo concreet kan maken. Wat een topper.”

Jennifer van der Schaaf – Creative Director 

EEN BUSINESS HEALING + READING  VOOR JOU ALLEEN

Wat krijg je in zo’n business healing + reading sessie?

  • reiki, sjamanisme, aura healing en chakra healing voor je onderneming
  • loslaten van oude patronen die niet goed zijn voor een flow in je business
  • beter kunnen komen tot je intuitie
  • concrete tools en tips voor het verbeteren van je services, producten en marketing d.m.v. design thinking
  • geschreven business reading d.m.v. channeling voor een business decision die je moeilijk vindt, deze zal ik achteraf voor je doen en krijg je in je mailbox

Kosten: € 222,- (excl. 21% btw) 
Tijd: 75 min.
Locatie: WG plein 377, Amsterdam

voor vragen mail mij op  marjet@minimalistmarketing.nl

“Op dit moment zit ik midden in een proces waarbij ik een zakelijke keuze moet gaan maken. De workshop van Marjet kwam op het juiste moment. Ik was niet bekend met de methode die Marjet gebruikt en vond het daarom best spannend maar tegelijk was ik erg nieuwsgierig.

Tijdens de sessie legt Marjet heel rustig en duidelijk uit wat er gaat gebeuren. Ik voelde me direct op mijn gemak en kon mij snel overgeven aan het proces. Na de sessie was ik rustig, ontspannen, verrast en geïnspireerd. Heel bijzonder om zo een richting te ontvangen waar je het antwoord kan vinden.”

Liesbeth Swarts

business reading healing amsterdam

“Prettige mix van methodes en de uitkomst is zooooo raak!“

Irene van Vugt

This will close in 20 seconds