Blog laten schrijven kosten

Je wilt graag blogs op je website, maar je weet alleen niet hoe. Of je hebt er simpelweg gewoon geen tijd voor. Geen zorgen! Daar zijn wij voor. In deze blog vertellen wij hoeveel de blog laten schrijven kosten zijn en wat je allemaal nog meer kan doen om hoog in Google te komen, plus wat wij voor jou kunnen betekenen.

Blog laten schrijven kosten

Wat zijn de blog laten schrijven kosten? Deze vraag krijgen wij vaak. Nu schrijven wij niet zomaar een blog. Er gaat al wat onderzoek aan vooraf en dat bespreken we met je. Meestal gaat het blog laten schrijven proces ongeveer zo:

  • We doen eerst onderzoek naar goede SEO proof onderwerpen (oftewel keywords) die passen bij jouw producten of services.
  • Daarna schrijven wij een simpele blog die je natuurlijk kunt aanvullen met je eigen kennis uit jouw branche.
  • Bovendien zorgen we dat de blog ook nog SEO proof is,
  • en dan plaatsen we de blog in je website inclusief afbeeldingen.

Zo’n SEO proof blog laten schrijven kost €195,- (excl. 21% btw) als je het voor minimaal 6 maanden afneemt.
Dat is dan 1 blogpost per maand.

 

Een voorbeeld van een van onze recente blogs is ‘Sandalen trend 2022’ voor het mooie merk Bottines. Deze blog heeft sinds het verschijnen in Google de afgelopen 2 weken al 22 kliks gekregen. En dat wordt meestal alleen maar meer omdat je nog gaat stijgen in de zoekresultaten.

  blog laten schrijven kosten

Nieuwsbrief

Als je echter een nog beter resultaat wilt behalen is het goed om er minstens ook 1x per maand een nieuwsbrief uit te laten gaan. We kunnen dan een nieuwsbrief schrijven die weer linkt naar de blog. Op die manier krijg je meer bezoekers op je website en zal je blog ook hoger in Google ranken. De nieuwsbrief hoeft niet geheel om de blogpost te draaien, maar er kan ook een stukje in de nieuwsbrief worden gebruikt om de nieuwste blogpost de highlighten. Dit kan bijvoorbeeld een terugkerend onderdeel zijn in de nieuwsbrief.

De blog laten schrijven kosten + nieuwsbrief + bestaand product/pagina optimaliseren begint bij 300 euro (excl. 21% btw) per maand. Wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Bestaande pagina SEO proof

Naast blogposts is het ook belangrijk dat je je belangrijkste pagina’s goed optimaliseert. En als je dan ook nog een blog, project of product SEO-proof laat maken door ons, dan kom je binnen een mum van tijd hoog in Google met je website!

Even voorstellen

Wij zijn Minimalist Marketing. Een boutique marketing agency in het centrum van Amsterdam-West. Wij zijn gespecialiseerd in SEO, copywriting en social media management. Wij helpen bedrijven die graag hoger in Google willen ranken maar hier geen tijd voor hebben, of simpelweg niet weten hoe het werkt. Zo hebben wij al samengewerkt met onder andere Interior Junkie, Moco Museum en bbb health boutique.

Wat doen wij?

  • SEO proof blogs schrijven waar meteen duidelijk is waar de blog over gaat. Dit doen we door middel van kopjes en dik gedrukte zinsdelen. Dit is fijn voor de lezer én goed voor de vindbaarheid in Google, omdat je zo de pagina makkelijk kan ‘scannen’
  • Bestaande pagina’s optimaliseren voor SEO
  • Website design
  • Social media management
  • Copywriting

Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan dan een gratis intake in!

 

seo

Hi, ik ben Marjet,

Jouw gids in het vinden van een perfecte niche. Met mijn achtergrond als bedrijfskundige, marketingstrateeg, SEO- en niche-expert, zie ik moeiteloos waar jouw kansen liggen. 🎯 Ik zorg ervoor dat je niet aanmoddert met halfslachtige strategieën, maar recht op je doel afgaat. Al meer dan 500 mensen geholpen aan een niche die bij hen past.