Kom letterlijk op de kaart te staan door: bedrijf toevoegen Google maps. Als je een bedrijf hebt, loont het erg om deze bij Google Maps aan te melden of Google Mijn Bedrijf. Deze tool heeft namelijk verschillende functies die je vindbaarheid verbeteren en waarmee je extra informatie aan je klanten kan geven.

Hoe je bedrijf toevoegen Google maps?

Je wilt natuurlijk niet alleen dat je bedrijf online vindbaar is, maar ook dat mogelijke klanten naar je toe komen aan de hand van de informatie die ze zien. Een groot deel hiervan heb je zelf in de hand wanneer je Google Business gebruikt. Je kan bijvoorbeeld de locatie van je bedrijf in Google Maps zetten én er dan meteen relevante informatie bij zetten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan openingstijden of contactgegevens maar ook foto’s.

Zeker zo belangrijk is het contact met je klanten dat je kan onderhouden met de Google Business tool. Zij kunnen je service ranken en opmerkingen plaatsen. Hier kan jij op jouw plaats weer op reageren.

bedrijf toevoegen google maps

Inzicht in bezoekers via Google Maps / Business

Google heeft een heel aantal tools waarmee je kan meten hoe je site het doet. Maar, met Google Business kan je precies zien hoe je klanten zich gedragen en wat wel en niet werkt op je site.

Het beste aan dit allemaal is dat je bedrijf toevoegen Google Maps / business gratis en heel eenvoudig is. Bovendien belandt je op deze manier hoog in de Google zoekresultaten. Leer meer over hoe je je Google Business / Maps aanmelding kunt verbeteren in de andere blogs over dit onderwerp.

zelf seo doen? Waar begin je.

seo

Hi, ik ben Marjet,

Jij verdient het om op een simpele manier je marketing te doen. Dat begint allemaal bij iets wat al van nature goed werkt. Vanuit jouw unieke kracht, opdrachten of cliënten krijgen. Daar werken we aan tijdens de SEO cursus. Op 21 maart is de volgende live SEO cursus in Amsterdam.

bedrijf aanmelden google maps

This will close in 20 seconds