Ben je aangemeld bij Google AdWords Express en zit je eigenlijk meer te wachten op de ‘gewone’ AdWords? Dat is begrijpelijk. Beide hebben namelijk andere opties en zo hun voor- en nadelen. Maar, Adwords Express omzetten naar AdWords gewone versie van blijkt niet zo eenvoudig.

AdWords Express omzetten naar AdWords (gewoon)

Voordat je de keuze kan maken of je de Adwords Express of gewone Adwords versie wil, is het handig om eerst te weten wat de verschillen zijn. Daarom een kleine vergelijking tussen beide.

 • Tijd en moeite:
  • Express: met een vast budget kan je uit een aantal voorgestelde zoekwoorden kiezen om te gebruiken in je AdWords campagne in Google. Met express heb je weinig onderhoud aan je campagne.
  • Gewoon: bij de normale versie zal je iets meer tijd in je campagne moeten steken, maar dan heb je ook wel mer opties. Je kan zelf de zoekwoorden kiezen, advertentieteksten schrijven en de resultaten bijhouden.
 • Advertenties:
  • Express: de advertentiemogelijkheden bij express limiteren zich tot tekstadvertenties. Je hoeft alleen geen site te hebben, maar kan advertenties ook linken aan je Google+ pagina.
  • Gewoon: Tekst, animaties, video’s; in AdWords zijn er veel meer advertentiemogelijkheden.
 • Keywords:
  • In AdWords kan je negatieve keywords uitzetten. Dus, woorden waar je absoluut niet op gevonden wil worden omdat deze niet relevant zijn voor je pagina kan je als het ware uitschakelen. Deze optie heb je bij Express niet. Aangezien je meestal betaald per klik, is het belangrijk dat mensen alleen klikken als ze er iets te zoeken hebben. Het uitschakelen van keywords kan je dus veel geld besparen.

Hoe van AdWords Express omzetten naar AdWords gewoon

Als je alles tegen elkaar afweegt, kan het zijn dat je meer baat hebt bij de gewone AdWords dan bij de Express versie. Het is dan logisch dat je je Adwords express wilt omzetten naar Adwords gewoon. Maar, dat blijkt niet zo eenvoudig. Sterker nog, je kan dit zelf niet doen. Dit kan alleen Google. Wil je dus je account van Adwords Express omzetten naar AdWords normaal account, dan zal je contact moeten opnemen met de Google helpdesk.

 

zelf seo doen? Waar begin je.

seo

Hi, ik ben Marjet,

Jouw gids in het vinden van een perfecte niche. Met mijn achtergrond als bedrijfskundige, marketingstrateeg, SEO- en niche-expert, zie ik moeiteloos waar jouw kansen liggen. 🎯 Ik zorg ervoor dat je niet aanmoddert met halfslachtige strategieën, maar recht op je doel afgaat. Al meer dan 500 mensen geholpen aan een niche & expertise die bij hen past.

adwords express omzetten naar adwords