Heb je wel eens dat je zeker weet dat je op een website een stuk tekst hebt gelezen, maar je deze niet meer terug kan vinden? Je kan dan eindeloos de website afzoeken tot je het stukje tekst weer hebt gevonden, maar je kan het ook sneller doen.

Sites doorzoeken

Stel je hebt op de site van The Goaldiggers Club een artikel gelezen van een business coach, maar je kan deze nergens meer terugvinden. Daar heeft Google een handige oplossing voor bedacht. Als je namelijk in de zoekbalk intypt ‘site: thegoaldiggersclub.com’ gevolgd door ‘business coach’, is de kans erg groot dat je meteen op de pagina terecht komt waar je naar op zoek was.

woord-zoeken-op-site

Alle resultaten van pagina’s van de Goaldiggers Club waarin de woorden ‘business coach’ voorkomen, verschijnen in de zoekresultaten.

Dit trucje werkt voor alle sites en je kan er allerlei zoekwoorden achter zetten. Dat scheelt weer een hele middag websites afzoeken naar die ene tekst.

Wil je SEO zelf doen maar geen idee waar je moet beginnen?

seo

Hi, ik ben Marjet,

Jouw gids in het vinden van een perfecte niche. Met mijn achtergrond als bedrijfskundige, marketingstrateeg, SEO- en niche-expert, zie ik moeiteloos waar jouw kansen liggen. 🎯 Ik zorg ervoor dat je niet aanmoddert met halfslachtige strategieën, maar recht op je doel afgaat. Al meer dan 500 mensen geholpen aan een niche die bij hen past.