Heb je wel eens dat je zeker weet dat je op een website een stuk tekst hebt gelezen, maar je deze niet meer terug kan vinden? Je kan dan eindeloos de website afzoeken tot je het stukje tekst weer hebt gevonden, maar je kan het ook sneller doen.

Sites doorzoeken

Stel je hebt op de site van The Goaldiggers Club een artikel gelezen van een business coach, maar je kan deze nergens meer terugvinden. Daar heeft Google een handige oplossing voor bedacht. Als je namelijk in de zoekbalk intypt ‘site: thegoaldiggersclub.com’ gevolgd door ‘business coach’, is de kans erg groot dat je meteen op de pagina terecht komt waar je naar op zoek was.

woord-zoeken-op-site

Alle resultaten van pagina’s van de Goaldiggers Club waarin de woorden ‘business coach’ voorkomen, verschijnen in de zoekresultaten.

Dit trucje werkt voor alle sites en je kan er allerlei zoekwoorden achter zetten. Dat scheelt weer een hele middag websites afzoeken naar die ene tekst.

Wil je SEO zelf doen maar geen idee waar je moet beginnen?

seo

Hi, ik ben Marjet,

Jij verdient het om op een simpele manier je marketing te doen. Dat begint allemaal bij iets wat al van nature goed werkt. Vanuit jouw unieke kracht, opdrachten of cliënten krijgen. Daar werken we aan tijdens de SEO cursus. Op 21 maart is de volgende live SEO cursus in Amsterdam.

This will close in 20 seconds