Als je het lastig vindt om SEO toe te passen op je website of er zelf weinig tijd voor hebt, kan je ook je SEO uitbesteden. Er zijn genoeg bedrijven of freelancers die dit voor je kunnen doen. Maar dat betekent niet dat je het volledig in andermans handen kan leggen. Het is verstandig er wel wat controle over te hebben.

Wanneer SEO uitbesteden?

Het kan natuurlijk best zijn dat je geen tijd of niet genoeg kennis hebt om zelf SEO toe te passen op je site. Uitbesteden kan dan erg handig zijn, maar let wel op. Zorg er toch voor dat je zelf de nodige basiskennis hebt over SEO. Anders is het namelijk moeilijk om te controleren of diegene wel iets doet voor je website. Als je zelf geen kennis hebt, is het gevaar van SEO uitbesteden dat je niet weet wat er met je site gebeurt en het misschien niet goed is wat er wordt aangepast.

SEO UITBESTEDEN

Strategie voor SEO uitbesteden

Wanneer je zelf enige kennis hebt (bijvoorbeeld door de SEO cursus te volgen) en graag je SEO wilt uitbesteden, is het slim om met de persoon die SEO voor je gaat toepassen eens te gaan zitten om je strategie te bepalen. Doe voordat ze aan de slag gaan met je site een keyword onderzoek. Want, zoeken potentiële bezoekers wel op de keywords die jij wilt kiezen? Het is belangrijk om dit soort dingen vooraf vast te stellen. Dit kan samen met degene aan wie je SEO uitbesteedt of dit kan je zelf doen. Zorg er in ieder geval voor dat je goed weet wat je wil en dat je alles kan controleren, dan kan je je SEO uitbesteden en heb je zelf tijd voor andere dingen op je site.

 

zelf seo doen? Waar begin je.

seo

Hi, ik ben Marjet,

Jouw gids in het vinden van een perfecte niche. Met mijn achtergrond als bedrijfskundige, marketingstrateeg, SEO- en niche-expert, zie ik moeiteloos waar jouw kansen liggen. 🎯 Ik zorg ervoor dat je niet aanmoddert met halfslachtige strategieën, maar recht op je doel afgaat. Al meer dan 500 mensen geholpen aan een niche die bij hen past.

Wil je je SEO uitbesteden?