Ben jij iemand die graag alles zelf doet bij het schrijven van stukken voor je website? Dan is hulp vragen aan een SEO coach niet zo’n slecht idee. Je hebt natuurlijk coaches in verschillende steden waaronder een SEO coach Amsterdam. Ben je benieuwd naar wat een SEO coach voor jou en je website kan doen? Wij gaan je hier alles over uitleggen.

SEO coach Amsterdam

Wat doet een SEO coach?

Een SEO coach kan je helpen bij het schrijven van tekst voor je website. Alles zelf willen creëren voor je website is super leuk om te doen, zelf tekst schrijven, foto’s bewerken en de tekst optimaliseren. Maar weet je alles over SEO? En ben je niet benieuwd hoe hoog je in Google zou kunnen komen? Dit is het moment waarbij een SEO coach Amsterdam van pas komt. Je kunt niet alleen in Amsterdam een SEO coach te hulp vragen natuurlijk, in heel Nederland zijn specialisten op het gebied van SEO beschikbaar. Ze begeleiden, coachen en adviseren je graag op het gebied van de SEO van je website.

SEO coach Amsterdam

Cursus van een SEO coach

Wil je graag een SEO cursus volgen? Bij een SEO cursus leer je in een dag, of in een paar uur de basis van SEO. Na het volgen van een cursus kun je zelf SEO gaan toepassen bij je eigen website. Als je op zoek bent naar een cursus van een SEO coach Amsterdam hebben we een overzicht met een aantal verschillende soorten cursussen voor je gemaakt.

SEO coach Amsterdam

Wil je nu meer dan alleen een SEO cursus volgen? Dan kun je een afspraak maken met een SEO coach Amsterdam. Je kunt afspreken om bijvoorbeeld een keer in de twee maanden samen te gaan zitten om te kijken naar de groei van je website en naar verbeterpunten en hier ga je dan vervolgens zelf mee aan de slag. Maar je kunt ook een afspraak maken waarbij de SEO coach een voorstel maakt met een haalbaar plan voor het verbeteren van je website waar je samen mee aan de slag gaat.

SEO coach Amsterdam

Marjet Wullink, van Minimalist Marketing, is een SEO coach Amsterdam. Als je benieuwd bent waar je kansen liggen voor SEO en wat je moet doen om deze te grijpen is het een goed idee om een afspraak te maken met Marjet. Voor de afspraak zal er onderzoek worden gedaan zodat je tijdens je eerste afspraak meteen SEO advies kunt krijgen. Je krijgt te weten hoe je op dit moment rankt op Google en waar de kansen liggen om hoger te scoren. Wil je eerst even kennismaken met SEO en de basis zelf leren? Dan kun je bij Minimalist Marketing ook een SEO cursus in Amsterdam volgen.

Voor meer informatie over een SEO coach in Amsterdam of het meedoen aan een SEO cursus kun je altijd contact opnemen met Minimalist Marketing.

seo

Hi, ik ben Marjet,

Jouw gids in het vinden van een perfecte niche. Met mijn achtergrond als bedrijfskundige, marketingstrateeg, SEO- en niche-expert, zie ik moeiteloos waar jouw kansen liggen. 🎯 Ik zorg ervoor dat je niet aanmoddert met halfslachtige strategieën, maar recht op je doel afgaat. Al meer dan 500 mensen geholpen aan een niche & expertise die bij hen past.