Zou je graag zelf SEO willen leren toepassen maar je denkt dat het heel ingewikkeld is? Dan is het een goed idee om een keer een SEO cursus te volgen. Tijdens een SEO cursus leer je de basis over zoekmachine optimalisatie en wanneer je een groepscursus volgt kun je ook leren van anderen. Om je te helpen tijdens de zoektocht naar een leuke cursus die bij jou past hebben we een overzicht SEO cursussen.

Overzicht SEO cursussen

Overzicht SEO cursussen in Nederland

Wanneer je zelf aan de hand van voorbeelden de SEO van je website wilt leren verbeteren is een cursus een goede start. Wij hebben vier leuke SEO cursussen voor je op een rijtje gezet. De cursussen verschillen in locatie, prijzen en duur van de cursus waardoor je de cursus kunt kiezen die bij jou past. Ben je benieuwd naar andere opties? Dan kun je altijd zelf even onderzoek doen naar een overzicht SEO cursussen bij jou in de buurt.

Gratis SEO cursus

Doe deze korte gratis SEO cursus om enkele magic tricks te leren hoe je hoog in Google komt. Het is normaliter best geduld hebben met Google. Maar deze tricks leer ik je in deze gratis SEO cursus.

 

Learnit SEO cursus

De SEO dag cursus van Learnit duurt ongeveer 7 uur lang en is te volgen in een aantal verschillende steden.
Tijd: 10.00 – 17.00
Prijs: > € 500
Plaats: Utrecht, Amsterdam, Zwolle en Rotterdam

Minimalist Marketing

Tijdens de SEO cursus van Minimalist Marketing volg je een SEO cursus in Amsterdam. Je krijgt direct SEO tips voor jouw website omdat je website (of die van je concurrent als je dat liever wilt / je website nog niet af is) wordt meegenomen in de presentatie.
Tijd: 19.00 – 22.00

Plaats: Amsterdam

Overzicht SEO cursussen

Hyona

Bij de SEO cursus van Hyona leer je de basis van zoekmachine optimalisatie. De cursus wordt in Nunspeet gegeven. Je hebt cursussen voor beginners, gevorderden etc. Daarom is het goed om even de website te bekijken voor de informatie die bij jou past.
Tijd: verschilt (zie website)
Prijs: verschilt (zie website)
Plaats: Nunspeet

Skillshare cursus

Bij de online skillshare SEO cursus van Marjet Wullink leer je in 7 lessen de eerste stappen van SEO. Je krijgt tijdens de cursus niet alleen alle nodige informatie maar ook veel voorbeelden om mee te oefenen. En je kunt de cursus volgen waar en wanneer je wilt.
Tijd: zelf kiezen
Prijs: Gratis
Plaats: n.v.t.

Yoast Academy

Een online SEO cursus voor beginners. Je kunt de cursus waar en wanneer je wilt volgen.
Tijd: zelf kiezen
Prijs: Gratis
Plaats: n.v.t.

Overzicht SEO cursussen

Dit waren zes verschillende soorten SEO cursussen die je kunt volgen. Ze verschillen van dag cursussen tot een korte avond cursus en de prijzen gaan van gratis tot hoog. Ben je benieuwd naar meer informatie over de SEO cursus van Minimalist Marketing? Dan kun je altijd contact opnemen met Marjet Wullink voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

seo

Hi, ik ben Marjet,

Jij verdient het om op een simpele manier je marketing te doen. Dat begint allemaal bij iets wat al van nature goed werkt. Vanuit jouw unieke kracht, opdrachten of cliënten krijgen. Daar werken we aan tijdens de SEO cursus. In april is de SEO cursus in Hilversum en in mei is de volgende live SEO cursus in Amsterdam.