ondernemersnetwerk amsterdam

ondernemersnetwerk amsterdam

WAT IS HET BELANGRIJKSTE ONDERNEMERSNETWERK DIE JE HEBT?

HET ZIJN DE INDIVIDUEN UIT MEERDERE ONDERNEMERSNETWERKEN WAAR IK HET GOED MEE KAN VINDEN.

Bij mij werkt het meestal zo dat ik bij een netwerk niet met iedereen een connectie heb maar met enkele. Samen opgeteld van meerdere netwerken, is dat mijn ondernemersnetwerk geworden. Meerdere individuen uit verschillende netwerken.

WIL JE MEER INDIVIDUELE ONDERNEMERS VINDEN WAAR JE EEN GOEDE CONNECTIE MEE HEBT?

Wat als het lot je met een andere ondernemer samenbrengt. Alleen omdat jullie op dat moment kunnen en samen aan je bedrijf gaan werken met mij.

ONDERNEMERSNETWERK OPBOUWEN ÉN AAN JE BUSINESS WERKEN

12 jaar geleden begon ik met mijn eigen onderneming. Ik maakte illustraties, gaf SEO cursussen en maakte WordPress websites.

Als marketingtechniek gebruikte ik vooral netwerkborrels. Ik vond het heerlijk om te socialisen met andere ondernemers. Het leuke was dat ik altijd met een van de ondernemers heel erg klikte. En zonder er moeite voor te doen werden ze meestal klant.

Ik vond het leuk om te doen én het leverde mij klanten op.

Echter weet ik dat het voor veel mensen een enorme stap is om zomaar allemaal onbekenden te ontmoeten. En meestal is een leuke ondernemer ontmoeten ook wel genoeg.

Tijdens de SEO soiree is het makkelijker omdat je met gelijkgestemden bent die allemaal nog iets komen leren. Je ziet in de presentatie de andere ondernemers voorbij komen. 

ondernemersnetwerk amsterdam netwerken