online trainingen

EU35
code goddess css training

WordPress webdesign CSS cursus

Deze cursus begint praktisch, zodat je weet hoe je backups kunt maken en altijd safe zit. Maar ik leg het op een super makkelijke manier uit en vertel ook hoe de echte pro’s het doen. Dus als je nog een stap verder wilt, is dit een goeie basis. We passen het toe op een WordPress website maar er zit veel algemene kennis in over styling die voor elke website kan gelden.

Leer WordPress webdesignen like a Pro!

€ 35
keyword-research-seo

Keyword onderzoek & optimalisatie

Wil je meer bezoekers naar je website trekken? SEO geprobeerd, maar tot nu toe nog geen succes gehad? Volg dan deze cursus! Tijdens deze cursus leer je hoe je keyword onderzoek doet en hoe je je pagina kan optimaliseren. Let op: in de video’s van de cursus wordt Engels gesproken.

Meer cursus info

€ 35
linkbuilding-seo

Linkbuilding en andere manieren om je SEO te verbeteren

Waarom staan sommige websites op de eerste pagina in de zoekresultaten van Google? Dit komt o.a. door linkbuilding. Door linkbuilding bepaalt Google of jouw website relevant genoeg is om hoger in de zoekresultaten te komen. In deze cursus leer je wat linkbuilding is en hoe je dit het beste kan inzetten. Let op: in de video’s van de cursus wordt Engels gesproken.

Meer cursus info