Na de zoveelste perfecte foto op Instagram krijg je inderdaad voor je het weet een goede dip in je zelfvertrouwen. Het helpt al om alleen maar mensen te volgen die je erg kan waarderen om andere dingen dan alleen om hun looks. Ik vind het bijvoorbeeld leuk om Kate Arends te volgen. Ze heeft een aanstekelijke grappige energie, is grappig maar niet perfect. Heerlijk. Ok, maar hoe kun je je zelfvertrouwen boosten zonder iedereen uit je feed te verwijderen denk je wellicht?

Je-zelfvertrouwen-boosten

Zelfvertrouwen boosten tav je body

Iedereen zit wel eens niet lekker in zijn vel of is onzeker over zijn/haar lichaam. Ook bekende ondernemers, met het ‘perfecte leven’ op Instagram, zijn niet altijd zo perfect als het lijkt. Hieronder is een stukje te lezen van Celine Charlotte, ze laat weten dat zij ook wel eens niet lekker in haar vel zit. Door middel van een boudoir fotoshoot heeft ze haar zelfvertrouwen weer weten te boosten.

Je zelfvertrouwen boosten met een boudoir fotoshoot is best spannend. Ik weet in elk geval dat als je je fotoshoot boekt bij Powervrouwennetwerk dat dit je net even dat zetje kan geven om anders over je lichaam te denken en je zelfvertrouwen te boosten. 

 

Ben ik goed genoeg?

Herken je jezelf in deze vraag, of denk je hier wel eens over na? Dit kan een teken zijn dat je een perfectionist bent. Misschien dat je jezelf niet als perfectionist ziet, maar is het diep van binnen wel zo. De oorzaak van perfectionisme ligt niet altijd aan je eigen kritische blik naar jezelf, maar kan ook een gevoel zijn dat een ander je niet goed genoeg vindt. Wil je afrekenen met het gevoel dat je niet goed genoeg bent? Psyche & Zo kan je helpen om op realistische manier naar jezelf te kijken, je zelfvertrouwen boosten en zo trots kan zijn op wie je bent en wat je kunt. Wil je je oké voelen als je af en toe een fout maakt, dan kan Suzanne van Psyche & Zo je hier bij helpen.

 

”Self confidence is a super power. Once you start believing in yourself, magic starts happening.”

seo

Hi, ik ben Marjet,

Jij verdient het om op een simpele manier je marketing te doen. Dat begint allemaal bij iets wat al van nature goed werkt. Vanuit jouw unieke kracht, opdrachten of cliënten krijgen. Daar werken we aan tijdens de SEO cursus. Op 21 maart is de volgende live SEO cursus in Amsterdam.

This will close in 20 seconds