Een Instagram post inplannen kan heel gemakkelijk via Planoly. Dit is een app en website waarbij je je Instagram posts kan inplannen én waarbij de app automatisch post op Instagram. Dit is namelijk de enige app die dit doet. Super handig dus als je niet veel tijd hebt maar toch vaak wilt posten op Instagram. In deze blogpost leg ik uit hoe je een Instagram post kan inplannen.

Instagram post inplannen met Planoly

De app lijkt een beetje op Instagram zelf. Als je een post wilt inplannen druk je op het plusje, vervolgens kies je de foto die je wilt inplannen en kan je een caption schrijven. Je kan de foto bijsnijden, mensen erin taggen en hashtags toevoegen. Je kan aanvinken dat je de foto wilt inplannen en dat de foto automatisch wordt geplaatst op Instagram. Dit is in een notendop hoe je makkelijk en snel je Instagram post kan inplannen met Planoly.

Wat kan je nog meer met Planoly?

Daarnaast kan je met Planoly nog veel meer dan alleen een Instagram post inplannen. Zo kan je je statistieken bekijken, stories inplannen en bewerken met de aparte ‘stories edit’ app en heb je een overzicht van alle geposte en ingeplande Instagram posts.

Goed om te weten is dat de app zowel voor android als apple gebruikers is én dat je de app ook via je desktop kan gebruiken door naar de website te gaan.

Let op dat je met Planoly maar één account kan toevoegen. Je kan dus niet meerdere accounts beheren, hiervoor moet je upgraden naar een betaalde versie. Mocht je voor verschillende klanten de Instagram accounts bijhouden is het wellicht een slimme keuze om voor een betaalde versie te gaan.

Helaas kan je met de Instagram app zelf nog niet een Instagram post inplannen, maar wie weet komt dit in de toekomst. Het zou in ieder geval heel erg handig zijn! In de tussentijd kan je via deze link je makkelijk aanmelden bij Planoly.

Wil je graag weten hoe laat je het beste kan posten op Instagram? Lees dan deze blogpost!