master your marketing

Minimizing your efforts
maximizing your results

Je wilt meer leads maar je ziet door de bomen het bos niet meer? Wat moet je doen? Meer op social media? Beter vindbaar worden? Alles tegelijk? Waar begin je?
digital-marketing-amsterdam-online
online marketing freelance-team-consultant

Masterview

Overzicht van alle marketing- en websiteactiviteiten + tips

We starten met de inventarisatie van alle marketingactiviteiten die jullie op dit moment doen. Daarbij bekijken we de website waar we direct al verbeteringen zouden kunnen aanbrengen. Bijvoorbeeld geven we tips als we denken dat mensen sneller contact opnemen of een lead worden als je iets net anders formuleert of ontwerpt.

Measure & Analyse

Wat werkt? Hoe komen we er achter wat wel en niet werkt?

We stellen in dat je marketing resultaten beter meetbaar zijn. Daarnaast analyseren we wat de bezoekers (niet) doen op jouw website. Welke marketingactiviteiten leveren de meeste leads op.

Masterplan

De eerste stap naar meer goede leads

Een masterplan voor je marketing. Dit kan zijn dat je eerste je richt op 1 doelgroep of 1 thema. Wij stellen voor welke dit zullen zijn naar aanleiding van de analyse maar ook in samenspel met jullie bedrijf en missie.

Minimize efforts // Maximize results

door monitoring nog meer versimpelen van marketing & maximaliseren resultaten

Het versimpelen en verminderen van al je marketing efforts is de volgende stap. Door goed te kunnen monitoren en bijsturen, kunnen we testen. We gaan meer halen uit wat echt werkt voor een flow aan goede leads.

LOVE NOTES

Happy clients

“SINDS IK MET MARJET WERK ZIJN DE KLIKS OP BELANGRIJKE ONDERWERPEN MEER DAN VERDUBBELD."

Ik merk ook dat het aantal mensen dit ook aan het aantal mensen dat contact met me opneem. Werken met Marjet is ontzettend fijn! Ze heeft aan een half woord genoeg, ze begrijpt precies wat voor mij en mijn bedrijf belangrijk is en komt proactief met goed advies. Ik hoop nog lang met Marjet samen te werken.

Denise Boon
Orthomoleculair darmspecialist

“Meer dan 100% groei doordat we Minimalist Marketing hebben ingeschakeld! “

En dat voor een evenementen bureau in Corona-tijd.
Doordat het team tijdens de eerste lockdown als een speer ons bedrijf naar een online evenementen bureau heeft getransformeerd. Konden we aan het eind van het jaar de aanvragen bijna niet meer aan. We moesten zelfs ‘nee’ verkopen.

Liesbeth Swarts
More Balls Than Most

''Voor mij was het een onbegaanbare weg, maar met Marjet ging alles soepel.''

Het was erg fijn om met Marjet te werken aan de SEO van mijn website. Voor mij was het een onbegaanbare weg, maar met Marjet ging alles soepel. Met een paar wonderlijke ingrepen, heeft zij mijn website erg vindbaar gemaakt en de toegang tot mijn praktijk zo makkelijk gemaakt voor nieuwe cliënten.

Jeff Hamburg
Life in harmony

digital makreting consultant amsterdam

Digital Marketing Consultancy

Ben je druk met heel veel marketing taken maar heb je geen idee wat werkt? Heb je geen idee hoe je meer leads kunt binnenhalen? Wij analyseren en maken een marketing masterplan.

digital marketing agency amsterdam

Digital Marketing execution

Laat een gedeelte van je marketing taken door ons uitvoeren. We analyseren, maken een plan en voeren uit zodat jij de nieuwe leads kunt verwelkomen.

hoe lang duurt seo

digital marketing
Trainingen

Een custom training bij jullie op kantoor of een online training die je zelf wilt volgen op gebied van coderen (CSS), WordPress of SEO.