Een van de belangrijke aspecten waarom iemand jouw producten of diensten afneemt is vertrouwen. Jouw potentiële klant moet het vertrouwen hebben dat jij de persoon bent die kan helpen in zijn of haar behoefte. Of dat jouw diensten, jouw online programma de business naar een next level gaat helpen. Klantvertrouwen is dus erg belangrijk om leads te verkrijgen of verkoop te stimuleren en dus het succes van jouw website te bepalen.

Hoe kun je nou zorgen voor meer klantvertrouwen op je salespagina?

Het winnen van online vertrouwen kan een uitdaging zijn. Enerzijds omdat er oplichters actief zijn in de online wereld en anderzijds omdat producten niet tastbaar zijn en jij de verkoper niet in de ogen aan kan kijken. Gelukkig zijn er wel manieren waarop jij dat klantvertrouwen kan verkrijgen de weerstand kan wegnemen. 

  1. Zorg voor goede reviews op je website en/of social media kanalen. (Hoe je goede reviews kunt achterhalen is iets waarbij je goede tips van @wilanthepeople kunt krijgen. Of kijk eens op de blog reviews verzamelen).
  2. Laat de logo’s zien van bedrijven waar je voor werkt of klussen voor hebt gedaan.
  3. Zorg voor een video van jezelf waarin je wat uitlegt, zo kan men je ‘live’ in actie kan zien. Zet jezelf neer als expert in jouw vakgebied of niche. Dit kan ook via social media, waarbij je de video embed in je site.
  4. Geef een niet goed, geld terug garantie.
  5. Vermeld je adresgegevens op je website.
  6. Geef voor meer klantvertrouwen de mogelijkheid om een korte intake met jou in te plannen.
  7. Heb je een webshop? Zorg voor een secure verbinding bij het betalen en een logo van betrouwbare webshop garantie.
  8. Zorg in je FAQ’s onderaan de pagina dat je nog wat laatste weerstand wegneemt. Bijvoorbeeld als je een online programma hebt gemaakt, geef aan hoeveel tijd je er aan kwijt bent om het te volgen.

Deze tips voor meer klantvertrouwen maken onderdeel uit van CRO; Conversie Ratio Optimalisatie. Wil je meer tips over CRO en aanpassingen op je salespage? Plan een gratis intake!

klantvertrouwen salespagina

 

 

 

 

seo

Hi, ik ben Marjet,

Jouw gids in het vinden van een perfecte niche. Met mijn achtergrond als bedrijfskundige, marketingstrateeg, SEO- en niche-expert, zie ik moeiteloos waar jouw kansen liggen. 🎯 Ik zorg ervoor dat je niet aanmoddert met halfslachtige strategieën, maar recht op je doel afgaat. Al meer dan 500 mensen geholpen aan een niche die bij hen past.