We krijgen vaak de vraag hoe je een Instagram profielfoto in het groot kunt zien. Als je een profiel bezoekt zie je namelijk altijd de foto in een klein rondje staan en deze kun je niet zo groot bekijken als bij bijvoorbeeld Facebook. Wij hebben een truc waarmee je de foto groot kunt bekijken. Een grote Instagram profielfoto bekijken, hoe doe je dat?

Instagram profielfoto bekijken

Stappenplan – een grote Instagram profielfoto bekijken

Wil je weten hoe je een Instagram profielfoto als grote afbeelding kunt bekijken? Het is niet zo moeilijk als je denkt, maar er zijn wel een aantal stappen voor nodig. In ons stappenplan gaan we Minimalist Marketing als voorbeeld gebruiken. Je kunt tijdens het lezen van het stappenplan zelf mee doen zodat je meteen oefening hebt. Een grote Instagram foto bekijken is vrij simpel.

  1. Ga naar het account waarvan je de foto groot gaat bekijken. In dit voorbeeld Minimalist Marketing
  2. Als je muis op het profiel zweeft klik je op de rechtermuisknop en vervolgens op ‘paginabron weergeven’
  3. In deze paginabron ga je zoeken. Dat doe je door op CTRL + F te klikken en vervolgens te zoeken op ‘profilepage_’.
  4. Je ziet nu profilepage_ geselecteerd staan met een nummer erachter. Het nummer kopieer je.

Instagram profielfoto bekijken

  1. Nu ga je naar deze link en zet je in plaats van ‘ID’ het nummer in de link neer.
  2. Vervolgens ga je zoeken in deze tekst bij de afbeeldingen, welke afbeelding heeft het grootste formaat. Als je deze hebt gevonden kopieer je de link die erachter staat zoals in de afbeelding hieronder en de link open je in een nieuw tabblad.

Instagram profielfoto bekijken

  1. Als alles goed ging zie je nu de profielfoto in een groot formaat op je scherm verschijnen. Een grote profielfoto bekijken op Instagram is dus niet zo moeilijk als je denkt. Het kost alleen iets meer tijd dan op Facebook.

Als je deze stappen een paar keer rustig doorneemt en het oefent op een aantal accounts kun je steeds makkelijker de grote versie van een Instagram profielfoto bekijken. Nieuwsgierig naar meer handige tips over bijvoorbeeld WordPress, SEO of andere tips voor ondernemers? Op onze website kun je hier alles over lezen.