Lekker knutselen met je kids is het fijnste tijdverdrijf voor een vrije middag. Bovendien is een paastak knutselen met je kids niet alleen gezellig, maar vooral ook leuk. Ga aan de gang met het versieren decoreren knutselen van en paastak.

Hier kun je goed de rozijnen doosjes van de kleine keuken voor gebruiken. Deze versieringen zijn niet alleen leuk je paastak mee te decoreren, maar natuurlijk is het ook altijd leuk om met je kleine te knutselen. Op deze manier kun je tijd met hen besteden en ontwikkeld die ook hun motorische vaardigheden. Op deze manier kun je een paastak op milieuvriendelijke wijze versieren.

Benodigdheden:

 1. Een rozijnendoosje met een kip of ei erop
 2. Schaar of prikpen met prikmat
 3. Draad
 4. Lijm

Stappen:

 1. Neem een rozijnendoosje
 2. Vouw het doosje uit
 3. Knip of prik het figuurtje uit
 4. Prik een gaatje bovenaan het figuurtje
 5. Neem ongeveer 10 cm touw
 6. Rijg het touw door het gaatje
 7. Leg een knoop in de uiteinde van het touw zodat je een lus krijgt
 8. Hang op

 

Paastak knutselen met je kids visuele instructie

Mocht je zelf nog creatiever aan de slag willen met de paastak versieren, knutselen en decoreren dan kun je ook het volgende doen.

 Stappen:

 1. Zoek een leuk plaatje van bijvoorbeeld een kuiken of ei op (Hieronder ook een stencil bijgeleverd. Deze kan het best op een A4 uitgeprint worden.)
 2. Knip dit plaatje uit. Dit wordt je stencil
 3. Vouw een doosje uit
 4. Leg het stencil op de witte kant van het uitgevouwen karton en trek het over
 5. Knip het getekende vormpje uit
 6. Kleur in
 7. Prik gaatje
 8. Haal touw door het gaatje
 9. Maak een knoop

 

Voorbeeld:

Paastak knutselen met je kids stencil

In conclusie:

Het maken van paastakken is een geweldige manier om de familie bij elkaar te brengen en iets speciaals te creëren voor de feestdagen. Het is een leuke activiteit waar alle leeftijden van kunnen genieten, van jonge kinderen tot volwassenen.  Niet alleen is het leuk, maar het stimuleert ook teamwerk en creativiteit. Met wat eenvoudige materialen kun je prachtige paastakken maken die je kunt gebruiken als decoratie of cadeau. Dus verzamel je familie rond de tafel en maak je klaar om je eigen unieke paastak te knutselen!

Homepage