Hoe manifesteer je dat je blogpost een succes wordt? Dat doe je door eerst te bepalen wat je exact bedoeld met succes. Bereikt het jouw ideale klant en die gaat contact met je opnemen? Wordt het een blogpost die viral gaat en duizenden bezoekers per maand trekt? Dit en andere simpele stappen, zijn belangrijk om te volgen om een blogpost tot een succes te maken d.m.v. manifestatie en/of visualisatie.

succes

 

 Stappenplan voor manifesteren van een succesvolle blogpost

  1. Maak duidelijk wat je wilt dat de blogpost gaat doen. Schrijf op wat je het liefst wilt dat je blogpost gaat doen. Bijv. een ideale klant aantrekken die je meteen uit al jouw financiële malaise helpt? Of een virale hit zodat je eindelijk als influencer kunt gaan werken. Het maakt niet uit, zolang je maar duidelijk opschrijft wat je wilt (je mag er ook een moodboard van maken of een illustratie, nog beter).
  2. Verbeeld je dat dit is gelukt. Hoe voel je je? Hou dat gevoel vast. Het beste is om te bedenken of je zo’n succes met iets anders wellicht in het verleden al eens hebt meegemaakt. Hoe voelde je je toen? Kun je dat weer terugkrijgen?
  3. Stel jezelf eerst nog even de vraag of je je blogpost echt hebt geschreven uit liefde voor de lezer. Dus niet alleen maar om het tot een succes te laten worden. Je moet ervan overtuigt zijn, dat de blogpost zo waardevol is voor de lezer, dat deze moet worden gelezen omdat iedereen hier baat bij heeft. Dit is een belangrijke stap. Als dit niet zo is, verbeter je blogbericht voor je lezer zodat het echt waardevol is.
  4. Doe deze korte succes manifestatie meditatie (5 min.) en hou het gevoel van de succesvolle eerdere ervaring hierbij in de gedachte, samen met de nieuwe blogpost die je gaat publiceren. Je kunt dit gewoon eventjes achter je bureau doen.

De vijfde en laatste tip

Bedenk als laatste of er misschien ergens een angst is, dat je veel energie en liefde in deze blogpost hebt gestopt en niemand leest ‘m. Of vind je het stiekem te spannend om je blogpost echt te gaan promoten? Als dat zo is, dan kun je het beste ook nog even deze EFT oefening doen (5 min.). Het zal je helpen!

seo

Hi, ik ben Marjet,

Jouw gids in het vinden van een perfecte niche. Met mijn achtergrond als bedrijfskundige, marketingstrateeg, SEO- en niche-expert, zie ik moeiteloos waar jouw kansen liggen. 🎯 Ik zorg ervoor dat je niet aanmoddert met halfslachtige strategieën, maar recht op je doel afgaat. Al meer dan 500 mensen geholpen aan een niche die bij hen past.